Home > Slider > Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

Dupa succesul obtinut cu trupa Lala Band, Liviu Teodorescu, castigatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva, ne-a facut dezvaluiri despre proiectele viitoare, experienta participarii la emisiune si relatia sa cu fanii.

R.: Stim ca ai castigat “Te cunosc de undeva”. Te asteptai la acest rezultat?

L.T.: Am acceptat imediat sa particip la Te Cunosc de Undeva si nu mi-am pus o clipa problema castigului. Dupa cum ati vazut, am avut ceva concurenta si, lasand asta deoparte, am preferat sa ma bucur de fiecare moment si de fiecare personaj, fara sa stiu care-i clasamentul sau sa fiu presat de punctaje. Am castigat mult la Te Cunosc, mai mult decat victoria in sine.

R.: Cu ce te-a ajutat aceasta experienta in viata profesionala?

L.T.: Mi-am dat seama ca pot face o gramada de lucruri. Pe multe stiam deja ca le pot face, iar pe altele am capatat increderea sa le fac. De exemplu, am capatat incredere sa dansez. Mai facusem asta, dar cu teama. Aici, am facut-o in plin si la un nivel, cred eu, destul de ridicat, avand in vedere ca a trebuit sa tin pasul cu dansatorii profesionisti din baletul Furnix Team, condus de Furnica!ad0ddad6-dc30-42b6-bfe6-3eb08b20b3d4

R.: Cum au primit fanii tai aceasta veste?

L.T.: N-am mai primit de mult atat de multe mesaje de sustinere si felicitari. Oamenii imi stiau piesele si ma stiau din diferitele proiecte la care am luat parte pana acum, dar Te Cunosc m-a pus intr-o lumina noua,  de care ei nu erau constienti. Am castigat simpatia multor oameni noi.

R.: Care este relatia pe care o ai cu fanii tai?

L.T.: Avem o relatie stransa, zic eu. Incerc sa raspund pe Facebook cat pot de mult, e o adevarata munca:)). Comentarii, mesaje, likeuri.. Cand postez o poza, incerc sa raspund fiecarui comentariu in parte, incerc sa-i fac pe toti sa se simta importanti, pentru ca sunt. Si le multumesc din suflet pentru tot. Sunt fericit la gandul ca oamenii se trezesc dimineata cu piesele mele in minte, sau adorm cu ele in suflet.

R.: Primesti propuneri indecente de la fete?

L.T.: Propunerile indecente ca propunerile indecente, dar cererile in casatorie.. Alea sunt deliciul, sarea si piperul:))

R.: Esti oprit pe strada de fani pentru poze?  Cum vezi acest fapt?

L.T.: Da, sunt oprit destul de des. Si ma opresc, fac poza, dau autograf, sau las un zambet, o vorba din suflet. Uneori, recunosc, ma camuflez ( ochelari de soare, palarie) ca sa pot trece neobservat, in anumite situatii.

R.: Ultima piesa “Gelos” este o declaratie?

L.T.: Este mai degraba un freamat interior. Un sentiment pe care l-am trait candva si l-am eliberat in piesa asta. Este gelozie in cea mai naiva, dar autentica, forma.

R.: Ce surprize le pregatesti fanilor?

L.T.: Am un feat cu Sore care sta sa se lanseze, o piesa foarte draguta, cu un mesaj profund dar imbracat de o orchestratie interesant de neasteptata, semnata Hahaha Production. In toamna, pregatesc ceva frumos si, momentan, imi pun, pas cu pas, bazele studioului meu, LiTE Music.

Articole asemanatoare
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu
Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze
Pascal Bruckner despre colonialism, rasism, multiculturalism și mai 1968 – INTERVIU
Partenere de nunta pentru MIKE si DAVE – interviu Anna Kendrick

Comenteaza acest articol

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

by realitatea   2 min
0