Tabu
BEAUTY

Interviu Octavian Coifan, singurul parfumier român

Mai multe despre parfumurile exclusiviste si despre provocarile noii decade, va invit sa descoperiti in interviul realizat cu reputatul parfumier Octavian Sever Coifan (membru al Societe Francaise des Parfumeurs si al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, autor al unor volume de referinta in parfumerie citate de presa internationala si al unui numar impresionant de articole de specialitate publicate in toate marile reviste).

Adina Necula: Octavian, ce anume defineste caracterul exclusivist al unui parfum?

Octavian Coifan: In niciun caz numele marcii, pretul sau magazinul frumos decorat in care se vinde. Ceea ce face special un parfum e mirosul aparte si de neuitat, emotia care transpare in fiecare picatura si care te face sa intorci capul, ori acestea tin exclusiv de talentul parfumierului. Nu putem transcrie parfumul in alt mediu, nu il putem transmite ori povesti.

Adina Necula:  Intr-o perioada in care individualitatile sunt in permanenta schimbare, putem vorbi despre parfumuri exclusiviste care depasesc pragul unei existente temporale si conditionate?

Octavian Coifan: Exista parfumuri semnatura, care devin amprenta ta personala, si parfumuri erezie, mica nebunie prin care viata ta capata alte sensuri. Nefiind cunoscute de multa lume, aceste parfumuri exclusive isi traiesc in tacere suavul destin, uneori se retrag delicat dar le pastram in memorie tot asa cum ne amintim perfect unele mirosuri ale copilariei: ploaia de miresme a teiului inflorit, perele in pârg care pocnesc sub greutatea sucului parfumat sau frunzele de busuioc rasfirate intre degete.

Citește restul interviului AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Produse naturale

realitatea

Gemma Chan este noua ambasadoare L’Oréal Paris

Andreea Damian

De la cine are vanatai sub ochi LAVINIA, iubita lui BANICA JR?

Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”

Jessica Alba – Schimbare dramatica de look

Schimbare radicala de look! Andreea Raicu a renuntat la parul lung

1 comentariu

gamine.ro 1 February 2013 at 16:34

Si ce anume a scos dansul pe piata?

Răspunde

Scrie un comentariu