Tabu
PEOPLE

Interviu: Selah Sue, din nou in Romania: “Eram nesigura pe mine”

Selah Sue s-a aflat din nou in Bucuresti pentru un concert electrizant, cu ocazia lansarii noului ei album “Reasons”!

Cantareata si compozitoarea nascuta in Belgia povesteste in exclusivitate pentru Music Channel ca avea 14 ani cand a scris prima piesa. Aceasta se chema “Explanations” si vorbea despre dorinta de a invata sa te accepti pe tine, sa te descoperi si despre lupta cu fericirea, despre intrebari legate de viata si care te macina la varsta pubertatii. “Aveam nevoie de explicatii pentru motivul din care ma simteam atat de prost”, explica artista.

Gandurile ascunse din versuri

Interviu-Selah-Sue-din-nou-in-Romania-Eram-nesigura-pe-mine1Cand era mica, Selah a facut dans, balet, iar de chitara spune ca s-a apucat nu doar pentru ca se simtea atrasa de acest instrument, dar si pentru ca admira in secret o vecina care studia chitara si care era in plus si extrem de frumoasa. “Asa ca am inceput cursurile de chitara clasica si le-am continuat trei ani, dupa care am inceput sa cant in mod natural – venea din mine!,” povesteste artista soul.

In plus, Selah recunoaste ca nu a crezut vreodata ca o sa scrie piese pe tema cliseului iubirii, insa s-a intamplat atunci cand chiar ea a inceput sa experimenteze dragostea adevarata si astfel si-a transpus in versurile pieselor de pe cel de-al doilea album trairile. La primul album inca nu ma intalnisem cu iubirea, dar pana la al doilea album ma indragostisem. Dar noul album este si despre a te accepta pe tine insati, dezvaluie Selah.

“Nu creez niciodata pentru marele succes, acesta n-a fost niciodata telul meu.”

Artista marturiseste ca nu creeaza pentru marele succes – acesta nefiind vreodata telul ei, ci scrie despre lucruri care fac cu adevarat parte din ea. “Sa lucrez la cel de-al doilea album – Reasons a fost ca si cand imi scriam jurnalul intim. Ma simteam foarte prost, nu ma placeam, eram foarte nesigura. Asa ca a fost un mod bun de a-mi plasa cumva acele sentimente, de a face cantece din ele.”

In plus, artistei ii vine atat de simplu sa compuna piesele in limba engleza! “Parca piesele n-ar suna la fel de bine daca ar fi scrise in flamanda si nimeni nu mai vorbeste flamanda in lume – cumva, suntem obligati sa invatam foarte bine alte limbi straine!”, glumeste Selah.

Intra pe pagina oficiala Music Channel si vezi interviul complet cu Selah Sue.

ARTICOLE SIMILARE

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer

Andreea Damian

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

Tabu Tabu

Jennifer Lopez şi logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei şcoli americane, pentru un an

Andreea Damian

Gabriela Spanic s-a desfigurat din cauza operațiilor estetice. FOTO

Andreea Damian

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Scrie un comentariu