Home > Agenda > Interviul lui Istodor cu Laurette

Interviul lui Istodor cu Laurette

Laurette Atindehou nu se știe dacă a fost sau nu violată de Ogică, dar sigur are trup, minte, sex, mâini, picioare pe care le folosește pentru modelling, „transformarea experiențelor negative în pozitive” și sex.

Ce faci tu cu mintea ta?

 Îmi folosesc puterea minții pentru a-mi depăși limitele, a descoperi exact universul din care fac parte, iar în fiecare zi, în care stările sunt conștiente, mă întreb ce gândește ,,mintea ta în gândul ei Laurette, iar viața devine mult mai simplă, trăirile îmi sunt simțite la intensitate maximă. Cu mintea îmi controlez viața și o antrenez pe zi ce trece, pentru a ajunge la performanțe mai bune“.

La ce nu te gândești niciodată?
Nu mă gândesc niciodată la eșecurile întâmpinate pe parcursul vieții ăsteia datorită faptului că am transformat experiențele neplăcute în experiențe pozitive de care mă folosesc în fiecare zi pentru a vedea viitorul și pentru a-mi crea o viață mai bună. În fiecare zi asta reprezintă un exercițiu pentru dezvoltarea minții.

Ce-i place minții, cartea sau sexul?

Mintea mea este excitată atunci când o solicit prin exercițiu intelectual acumulând noi informații ceea ce mă face să mă simt puternică pe zi ce trece.

Banul sau modellingul?
Banul reprezintă pentru mine în fiecare zi o provocare, lupt pentru a obține un venit finaciar care să-mi asigure independența și prin acesta să-mi pot clădi universul din care vreau să fac parte. Practicând modellingul, reușesc să descoper secretele frumuseții, conduitei în societate, o mai bună comunicare cu cei cu care interacționez.

Ce faci tu cu sexul tău?
În fiecare dimineață mă privesc în oglindă și îmi spun că sunt femeie și că dețin fructul oprit. Mă simt norocoasă folosindu-mi armele pentru a seduce, obținând întotdeauna ceea ce mi se cuvine. Aflându-mă în prezența sexului opus reușesc să-mi depășesc limitele, ceea ce m` face să îmi simt sexul.

Ce gândești despre sexul tău?
Ufff… Că există și are o misiune pe care cu siguranță o va duce la bun sfârșit, iar satisfacția se va simți printr-o concentrație a adrenalinei scăpată de sub limită. De multe ori stau și mă gândesc ce transformări va suporta peste trecerea anilor, cum va fi perceput de către propria persoană ținând cont că lucrurile bune și frumoase au un sfârșit fericit.

Care-i filozofia sexului?

Este arma care conduce lumea, dezvoltându-se pe o scară ierarhică și cu o astfel de evoluție, filozofia sexului meu este că sunt norocoasă prin faptul că îl dețin. }i-ar fi pl`cut s` fii b`rbat? Da!!! În subconștientul meu, mă simt și gândesc asemenea ca un bărbat. Bărbații deținând un potențial nativ, mult mai bine structurat însă, nu luptă pentru a-și descoperi armele secrete și ca atare, optez pentru o gândire masculină și o prezență feminină. Bărbații au altfel de fantasme cu mulatre? Sunt foarte sigură că da!!!! Motivând prin faptul că, întotdeauna luptăm pentru ce nu putem avea și ceea ce nu putem fi, iar asta nu face decât să dea naștere unor fantasme cu care ne satisfacem doar nevoile minții. Cât` via]` mai tr`ie[ti, ce vei face? Important în viață este ce faci, ce vrei să faci, iar timpul este relativ. Sigur c` există o țintă pe care o voi atinge, voi lupta pentru ca timpul să fie de partea mea. Simți aceeași plăcere în vârful sânilor când aceștia sunt siliconați? Reu[esc s`-mi dep`[esc complexul de inferioritate, venind cu un plus de îmbunătățire a imaginii, considerând că sunt adaptată vremurilor, iar netratarea sau neglijarea problemelor de natur` fizic` sau psihică are ca efec pierderea unui război. Astfel, dețin controlul propriei persoane și ca atare toate clipele intime sunt trăite la intensitate maximă. Cum e lumea, dup` tine? Lumea dup` mine!!! Hmmm! Este o lupt` pentru suprave]uire [i dac` a reu[it s` evolueze, acum tot ceea ce avea valoare s-a pierdut [i suntem nconjura]i doar de valori materiale. Iar din punctul meu de vedere este o mare pierdere a hranei spirituale. Po]i tr`i pe aceea[i planet` cu r`zboaiele, oamenii care mor de foame, cu lumea bântuit` de gripa porcin`? Pot tr`i doar n cazul n care voi avea un rol [i reu[esc s` fac ceva pentru a salva lumea. Tr`iesc n fiecare zi cu durere n suflet pentru c` nu pot face nimic pentru oameni, dar n mod special pentru copiii care mor de foame, asta pentru c` iubesc copiii din suflet [i a[ da orice s` i v`d ferici]i. Mi se pare mie sau chiar vorbești puțin… Dac` vorbe[ti pu]in? Nu, dac` mi-ar disp`rea calitatea exprim`rii sentimentelor a[ sim]i c` via]a mea se stinge [i ca atare a[ refuza s` tr`iesc. Uneori este bine s` vorbe[ti pu]in [i bine decât mult [i prost. Când minți? A minți pentru mine reprezintă o negare și nu mă caracterizez ca o persoană care știe să mint`. Sunt o persoană foarte credincioasă, păzesc cu strictețe cele 10 porunci. De ce-mi dai acest interviu? De ce ]i dau interviu? Pentru a transmite oamenilor o parte din experiența vieții mele și a contribui cu un plus la îmbunătățirea stărilor de bine. Cele care-și folosesc sexul ca tine pot fi fericite? Simt și știu că sunt o femeie fericită, deschisă, iubitoare și, ca atare, toate persoanele care aleg să-și folosească sexul ca mine vor deveni împlinite.

Articole asemanatoare
EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Oana Pellea
Exclusiv TABU.RO: Interviu Lora
Interviu John Slattery
EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Adina, Heaven

Loading...

Comenteaza acest articol

Interviul lui Istodor cu Laurette

by realitatea   4 min
0