Tabu
lifestyle

INTERZIS BARBATILOR! Top 5 predictii despre viata sexuala a femeilor

Se intrevede o mica revolutie sexuala, asa ca afla cum se va schimba viata ta sexuala in viitorul apropiat.

Noua carte a Lizei Mundy, “The Richer Sex”, prevede faptul ca femeile vor castiga cei mai multi bani in majoritatea cuplurilor si ca acest lucru va afecta profund relatia dintre femei si barbati. Mundy crede ca “marea schimbare” va insemna si o rasturnare a tot ceea ce credeam despre comportamentul nostru in raport cu sexul opus.
Iata cateva predictii ale lui Mundy:

Femeile vor vrea mai mult sex decat barbatii
“Femeile vor fi mai active sexual decat barbatii”, spune Mundy. Succesul profesional le “elibereaza” sexual, indemnandu-le sa fie mai indraznete cand vine vorba de sex si sa fie deschise la o varietate de experiente sexuala.

Femeile vor fi mai putin interesate de o relatie stabila
Cea mai buna dovada este ca multe femei intervievate de Mundy spun ca nu au gasit omul potrivit alaturi de care sa imbatraneasca. “Sexul, pentru femei, nu era decat pentru a-si securiza relatia. Acum, femeile vor sa intarzie asumarea unei relatii serioase. Nu trebuie sa se marite imediat pentru ca nu mai au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele”.

Barbatii vor fi cei care vor refuza o partida de sex
Mundy spune ca acei barbatii ale caror sotii sau iubite castiga mai mult sunt mai putin dispusi sa faca sex cu ele, dintr-o multime de motive, inclusiv din cauza disfunctiile sexuale cauzate de sentimentul de inferioritate.

Femeile vor face la fel de mult sex ca barbatii
Mundy spune ca toate femeile tinere pe care le-a intervievat sunt extrem de active pe plan sexual, “pentru ca le place, pentru ca au posibilitatea, pentru ca vor sa faca sex a fel de mult ca barbatii”

Femeile vor refuza sa-si schimbe look-ul de dragul barbatilor
Mundy spune ca multe femei dintre cele cu care au vorbit erau extrem de ingrijite, “dar toate spuneau ca, daca iubitul lor le-ar cere sa faca unele modificari cat priveste infatisarea lor, ar refuza”.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini cu gemenii lui Mariah Carey

realitatea

“Omul care merge prin umbră” sau picturile lui Andrei Gamarț

realitatea

Ghici cine…

realitatea

GABI FIREA explică DE CE a intrat în POLITICĂ

Ce pacat! VALENTINA PELINEL nu poate avea copii!

Amy Winehouse se face frumoasă

realitatea

Scrie un comentariu