Tabu
LIFESTYLE

A intrat în papucii Victoriei Beckham timp de 12 ore. Apoi a povestit experiența

Victoria Beckham se pregătește să participe la Săptămâna Modei de la New York Fashion Week, care va avea loc în luna septembrie. De aceea, Posh urmează o dietă strictă care presupune să mănânci doar câte „o mână” de alimente, de cinci ori pe zi.

Nu-i de mirare că și-a sărbătorit ziua de naștere (n.r. pe 17 aprilie a împlinit 44 de ani) cu un tort realizat din pepene verde, cu care s-a mândrit nevoie mare pe contul ei de Instagram.

Mama a patru copii, Victoria Beckham a dezvăluit cum decurge o zi obișnuită din viața ei. E în picioare de la 5.30 și timp de 2 ore își face exercițiile fizice. Apoi ia micul dejun care include și oțet de mere cu o lingură de polen de albine.

O persoană normală ar face cu greu față regimului urmat de Posh. Dar o cititoare a ziarului The Sun și-a propus să trăiască precum Victoria timp de 24 de ore. Apoi a prezentat rezultatele.

Mai întâi de toate s-a dus la supermarket, cu un taxi. Spre deosebire de artistă, care circulă doar cu șofer personal. S-a îmbrăcat precum vedeta: elegantă, cu o pereche de stilleto și o rochie sexy. „Șoferul m-a privit contrariat”, a spus aceasta. Și-a umplut coșul de cumpărături cu produse pe care vedeta de 44 de ani le-ar consuma și a plecat acasă, lăsând la casă 60 de lire.

Experimentul a început la 5.30. A băut un pahar de apă cu oțet de mere, apoi a luat micul dejun: cereale integrale fără gluten cu lapte de migdale. De la 6.00 la 8.00 a făcut exerciții fizice: o oră de alergare ușoară pe bandă, yoga, o sesiune de mers pe bicicletă în parc.

Gustarea de la ora 8.00: fasole edamame și polen.

Apoi a luat prânzul (ora 12.00) care a constat în supă de porumb și somon.

Gustarea de la ora 15.00: fasole edamame.

La cină (ora 18.00) a consumat „doar” o salată de spanac.

La ora 19.30 era deja extenuată… de foame. Pentru că Victoria Beckham nu pune gura pe alcool, tânăra a urmat exemplul ei: a mâncat boabe de cafea prăjită. A comparat acest lucru cu tortura.

La sfârșitul zilei, a căzut lată, balonată și înfometată. S-a simțit ”torturată”. A declarat că e greu să fii Victoria Beckham.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sotia milionarului spulberat de tren nu le-a spus nici acum copiilor ca tatal lor a murit!

Daniel Buzdugan, marcat pe viata: “Aruncat prin geamul din spate al unui taxi, in seara asta pe DN1”

A bea sau a nu bea. Apă.

realitatea

Noi reguli pentru asigurarea locuinţei

Andreea Damian

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

Unde se va inaugura cea mai tare fântână din lume

Tabu Tabu

Scrie un comentariu