Home > Lifestyle > Stiri > IOANA GINGHINA – tratament-minune pentru celulita (FOTO)

IOANA GINGHINA – tratament-minune pentru celulita (FOTO)

Ioana Ginghină, vedeta Acasa TV care a ajuns si in Playboy, face eforturi majore pentru a reveni la formele care au consacrat-o. După nenumărate cure de slăbire, multe dintre ele fără succes, soţia lui Alexandru Papadopol încearcă să scape rapid de celulită.

Actriţa a trecut la o metodă neconvenţională, însă speră să obţină rezultate bune. Ioana, în vârstă de 34 de ani, s-a îngrăşat mult în ultima perioadă şi încearcă din răsputeri să scape de surplusul de grăsime.

 

“Am fost şi la şedinţa numărul 4 de mezoterapie convenţională cu ac, care speram să fie şi ultima, dar se pare că mai am nevoie de încă 2-4 sedinţe.
Celulita de pe fesieri nu se lasă aşa uşor speriată de injecţiile mele. Ce nu ştie ea este că nici eu nu mă las.

Sunt dispusă să fac atâtea şedinţe cât e nevoie ca să scap de această celulită. Chiar i-am declarat razboi. Ce vroiam însă să vă mai scriu este ca datorită acestor injecţii pielea de pe zonele tratate arată foarte bine, e mai fermă, are un luciu şi un aspect frumos şi sănătos, de aceea mă bate gândul să fac şi câteva şedinţe de mezoterapie şi pentru faţă.

Vreau ca data viitoare să vorbesc cu doamna doctor să vedem ce e indicat să fac în această perioadă pentru faţă. Nu e normal ca pielea de pe coapse să arate mai bine ca cea de pe faţă.

Vă jur că zonele tratate arată ca şi cum au fost photoshopate. Pielea e netedă, fermă şi cum mai sunt şi bronzată, arată superb. (…) Vă promit că în final, voi face şi poze, dar deocamdată îmi este ruşine să mă expun aşa, în poze”, a mărturisit Ioana Ginghină pe blogul ei

 

Articole asemanatoare
De ce s-a ingrasat Ioana Ginghina! Face un tratament agresiv pentru…
Ioana Ginghina, gafa uriasa pentru o vedeta! A purtat aceeasi tinuta la doua evenimente
Ioana Ginghină explică de ce s-a ÎNGRĂŞAT
Top 10 citate din interviurile Tabu / 2013

Loading...

Comenteaza acest articol

IOANA GINGHINA – tratament-minune pentru celulita (FOTO)

by   1 min
0