Tabu
PEOPLE

Ioana Ginghină da petrecere aniversară într-o ediţie specială de Paşti

Ioana Ginghina si Ruxi editie speciala online de Pasti

Actriţă, blogger, vlogger, antreprenor şi nu în ultimul rând mamă, Ioana Ginghină aniversează zilele acestea opt ani de când a pus bazele propriei companii de evenimente, MiniArt Show, precum şi şapte ani de la primele cursuri susţinute în cadrul Şcolii de Actorie înfiinţate pe cont propriu.
Pentru a marca dubla aniversare MiniArt Show by Ioana Ginghină, actriţa va susţine live o ediţie specială de Paşti, joi, 16 aprilie, cu începere de la ora 17.00, atât pe pagina sa oficială de Facebook, cât şi pe cea a companiei MiniArt Show, unde într-un decor de poveste, va oferi celor mici o incursiune unică în universul tradiţiilor şi obiceiurilor pascale.

Ioana Ginghina editie speciala de Pasti
Ioana Ginghina editie speciala de Pasti

,,Cu toţii ne adaptăm acestor vremuri şi acum mai mult decât oricând este nevoie să fim uniţi, să învăţăm să ne bucurăm şi altfel unii de alţii. Chiar dacă aceste sărbători vor fi cu siguranţă diferite de ceea ce noi am experimentat până acum, pentru că nu avem cum să ne întâlnim cu prietenii şi toţi membrii familiei, eu vreau să fac ceva special atât pentru copii, cât şi pentru toţi cei care încă mai cred în magia sărbătorilor. Sunt foarte bucuroasă că acest proiect va marca dubla aniversare MiniArt Show, compania mea de evenimente şi a Şcolii de Actorie, pentru care în continuare ţin cursuri şi coordonez înscrierile online.”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina si Ruxi editie speciala de Pasti
Ioana Ginghina si Ruxi editie speciala de Pasti

Gazda acestei ediţii educative care va îmbina entertainmentul cu informaţii utile despre simbolurile, tradiţile şi o obiceiurile de Paşti, Ioana Ginghina le-a pregătit o serie de surprize fanilor săi care i se vor alătura în cadrul proiectului său special online. Cu un portofoliu care cuprinde sute de evenimente dedicate copiilor, activări corporate, programe de training pentru părinţi şi workshop-uri tematice interactive, Ioana Ginghină este acum hotărâtă să îşi continue activitate online, unde în prezent desfăşoară lecţii de actorie alături de cursanţii săi.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Crișan are peste 600 de piese și trebuia să lanseze un dublu album

Tabu Tabu

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș

Tabu Tabu

Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară

Andreea Damian

Billy Porter și povestea rochiei cu pene de aur de la Premiile Oscar

Andreea Damian

Laura Cosoi a născut sâmbătă o fetiță! Cum o cheamă pe micuță

Tabu Tabu

Louis Tomlinson de la One Direction, îngenunchiat de durere, la doi ani de la decesul mamei sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu