Home > Lifestyle > Ioana Maria Moldovan, acuzaţii grave din partea soţului Ilenei Ciuculete! “De ce nu am fost anunţat că tata a murit?”

Ioana Maria Moldovan, acuzaţii grave din partea soţului Ilenei Ciuculete! “De ce nu am fost anunţat că tata a murit?”

De câţiva ani buni, Ioana Maria Moldovan, fosta prezentatoare de la Acasă TV, se iubeşte cu Marian Galeş, cumnatul cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete.  Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, o pune la zid pe Ioana pentru că nu i-a spus că a murit tatăl său. Deşi acesta a fost îngropat în decembrie, Cornel a aflat abia în aprilie ce au făcut fratele şi iubita. Mai mult, bărbatul susţine că roşcata şi fratele lui au vândut apartamentul bătrânului pe suma de 100.000 de euro.

“Aş îndrăzni să întreb pe fratele meu şi concubina Ioana Moldovan, dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi apoi a fost mutat la un azil din Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu? Am aflat după Paste că tata a murit, deşi el a fost înmormântat în decembrie”, a spus soţul Ilenei Ciuculete, la Kanal D.

“Mama a început să se simtă rău, în zona stomacului avea o problemă. La un moment dat am primit un telefon de la mama cum că Ioana Maria Moldovan ar avea o cunoştinţă un medic care să o opereze, aşa, brusc. Ne-am prezentat la spital şi eu si fratele meu, si mama. Am intrat la medic şi voia să îi taie stomacul. Mama a avut o repulsie de acest medic. Am dus-o pe mama la un alt medic care ne-a spus că mama are nevoie de un regim strict vegetarian şi poate să mai trăiască 7-8 ani. După o perioadă de timp am aflat ca Ioana Maria a convins-o pe mama să se opereze. Când ne-am întors de la concerte, am găsit-o într-o stare foarte gravă”, a mai spus Cornel.

Articole asemanatoare
Necazurile s-au ţinut lanţ de Ioana Maria Moldovan, după ce a fost dată afară de la Pro!

Comenteaza acest articol

Ioana Maria Moldovan, acuzaţii grave din partea soţului Ilenei Ciuculete! “De ce nu am fost anunţat că tata a murit?”

by   1 min
0