Home > Lifestyle > Stiri > IOANA TUFARU sustine ca a fost abuzata de tatal ei la 16 ani! Asta explica totul?

IOANA TUFARU sustine ca a fost abuzata de tatal ei la 16 ani! Asta explica totul?

Epopeea Ioana Tufaru continua cu noi episoade jenante. Femeia a descoperit ca se pot face la televiziune si in tabloide din exploatarea imaginii sale de fiica a celebrei Anda Calugareanu si se expune in cele mai ridicole moduri. Dupa ce a slabit peste 100 kg si a pozat sexy (rezultatul fiind exact pe dos!), aseara, la emisiunea “Un show pacatos”, Ioana Tufaru a sustinut ca tatal ei, actorul Dan Tufaru, impreuna cu care a ramas dupa moartea mamei sale, ar fi incercat sa o violeze la varsta de 16 ani! Ea explica astfel o declaratie anterioara: “Imi pare bine ca tata a murit!”. Numai ca supusa testului poligraf, ea a fost dovedita ca mincininoasa, picand testul la mai multe intrebari legate de practicarea sau nu a prostitutiei. Desigur, testul poligraf nu este 100% sigur, insa conform evaluarilor ea ar fi mintit la o serie de mai multe intrebari, negand prostitutia. In acest context, al feluritelor minciuni si exagerari tabloide pe care si le-a asumat, mai poate fi crezuta Ioana Tufaru? Este ea o victima a manipularilor din presa sau, nu cumva, ea se lasa manipulata si incearca, la randul ei, sa manipuleze, oferind tot felul de dezvaluiri si imagini socante?

“Îi doream moartea pentru ceea ce mi-a făcut el mie… Tatăl meu m-a abuzat sexual la 16 ani. Era beat, cum era de cele mai multe ori. Într-o seară s-a dat la mine, bine  că am reuşit să scap… Când i-am spus, atunci când era treaz, nu m-a  crezut. Reacţia lui? Mi-a spus că totul a fost în imaginaţia mea. Dan Tufar mă acuza mereu că mint”, a povestit Ioana la “Un show păcătos”.

La întrebarea ”Ai primit bani în schimbul unor favoruri sexuale?”, răspunsul  Ioanei a fost ”nu”. Însă testul a arătat faptul că aceasta a mințit. La fel a fost și în cazul celorlalte trei întrebări care i-au fost adresate: ”Ai făcut sex în schimbul unor sume de bani cu bărbați străini?, ”Ai folosit  apartamentul în care locuiești pentru prostituție?”, ”Ți-a intermediat Zoica  relații sexuale cu bărbați?”. După ce a aflat rezultatul, Ioana a încercat să-și asume  verdictul: ”Asta e. Am mințit, am greșit, ce pot să spun? Nu am să mai fac.  Eu nu le-am făcut, dar dacă testul poligraf asta spune, asta e”.

Mai mulţi artişti care au cunoscut-o îndeaproape pe Anda Călugăreanu se  declară şocaţi de ipostazele în care apare, de ceva vreme, la emisiunile tv,  Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste. Cea mai virulentă dintre toţi s-a  dovedit a fi însă Stela Popescu: “Nu îmi place deloc ce i se face Ioanei. Eu o  cunosc de mică, toţi care eram prieteni cu Anda ştiam că fata ei avea probleme.  E o mizerie ce i se face fetei ăsteia! E bolnavă. Ceea ce fac televiziunile este  un act criminal îndreptat asupra unui om bolnav. Ea are probleme psihice şi ei  profită de ea”.

«Îl urechează» pe Cătălin Măruţă

Stela Popescu a continuat pe acelaşi ton. “Prezentatorii emisiunilor de  divertisment o pun să se dezbrace în faţa camerelor tv şi profită de ea, pentru  a face audienţă. Dacă vor să o ajute, să-i cheme un doctor, nu să o pună să pozeze goală”, a declarat, pentru Libertatea, Stela Popescu, care vorbea adesea  cu Anda Călugăreanu despre problemele de sănătate ale Ioanei. Stela Popescu n-a  ezitat “să-l urecheze” pe Cătălin Măruţă, cel care a adus-o de mai multe ori pe  Ioana în emisiunea sa, “Happy Hour” (PRO TV). “Am vorbit cu Măruţă şi i-am cerut  să înceteze campania asta oribilă. Dar văd că în goana după audienţă oamenii  sunt dispuşi să facă orice”, ne-a mai spus ea.

Şi actorul Alexandru Arşinel îi ia apărarea Ioanei: “E o porcărie. Mă deranjează foarte mult această mediatizare făcută în jurul unui om bolnav.  Televiziunile sunt în criză de subiecte şi de audienţă, de aceea fac astfel de  lucruri. Ar trebui să o ajute cu medici… Eu ţin prea mult la Anda Călugăreanu  ca să mai comentez ce face Ioana, dar, vă spun sincer, e o porcărie”, ne-a  declarat actorul.

  • Cătălin Măruţă, prezentator TV: «Noi am vrut să o ajutăm pe Ioana şi am demarat mai  multe iniţiative pentru a-i găsi un loc de muncă, pentru a o ajuta să slăbească, astfel încât greutatea să nu-i pună în pericol sănătatea. Nu am profitat de ea  niciodată. A venit cu drag în emisiunea mea mereu. Îmi pare rău să descopăr că acum, profitând de slăbiciunile ei, unii colegi de breaslă îşi bat joc de  ea»

Ioana Tufaru a recunoscut că imediat după moartea mamei sale, Anda  Călugăreanu, a suferit două şocuri depresive. Pentru că avea doar 15 ani,  autorităţile au încredinţat- o tatălui biologic, actorul Dan Tufaru. Potrivit  declaraţiilor acesteia în presă, Tufaru i-ar fi “fabricat” un dosar medical,  pentru a scăpa de ea, în care i-au fost puse diagnosticele de retard mintal şi  tulburări grave de comportament. Mai mult, artistul a internat-o, timp de cinci  luni, într-un centru pentru integrarea persoanelor cu boli mintale, din  Odobeşti. Prof. dr. psihiatru Florin Tudose condamnă “circul” mediatic făcut pe  spatele Ioanei: “Dacă într-adevăr suferă de schizofrenie, nimeni nu are voie  să-şi bată joc de ea. O persoană bolnavă este vulnerabilă, manipulabilă şi poate  fi foarte uşor victima unor organe de presă”.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/cosmar-pentru-ioana-tufaru-dupa-ce-si-a-pus-silicoane-a-facut-infectie-si-are-rana-deschisa/

http://www.tabu.ro/ioana-tufaru-cna-fictiune/

http://www.tabu.ro/ioana-tufaru-loveste-din-nou-are-iubit-cu-10-ani-mai-tanar/

Articole asemanatoare
Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!
SIMONA GHERGHE isi pune cenusa in cap: “Ioana, nu am vrut sa radem de tine!”
Cosmar pentru Ioana Tufaru! Dupa ce si-a pus silicoane a facut infectie si are rana deschisa!
Amenzi de 80.000 de lei pentru televiziunile care au umilit-o pe Ioana Tufaru

Comenteaza acest articol

IOANA TUFARU sustine ca a fost abuzata de tatal ei la 16 ani! Asta explica totul?

by realitatea   3 min
0