Home > Agenda > Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!

Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) intenționează să oblige emisiunile tabloid să-și atenționeze telespectatorii că în cazul show-rilor de tipul celor cu Ioana Tufaru este vorba de o ficțiune.
Reprezentanții Consiliului au discutat, la începutul ședinței de joi, despre posibilele formule de text pe care emisiunile ar trebui să-l afișeze, de trei ori în timpul emisiei, atunci când este vorba despre filmări care au la bază un scenariu, informează paginademedia.ro.

CNA nu a ajuns la un consens asupra formulării exacte, însă au existat mai multe propuneri:
Scenariu bazat pe ficțiune
Scenariu după fapte reale
Acest program este o ficțiune
Acest program este o ficțiune, bazată pe fapte reale.

După ce textul deciziei va fi formulat, va fi supus dezbaterii publice, pe site-ul CNA, timp de 30 de zile. Până când decizia va fi adoptată, CNA intenționează să trimită televiziunilor o recomandare.
Antena 1 a recunoscut că emisiunile cu Ioana Tufaru au fost regizate
Această decizia a fost luată după analizarea emisiunii Acces Direct din 4 februarie, în care a fost discutată igiena Ioanei Tufaru.
Cristian Ionescu, managerul redacției care se ocupă de emisiunile ”Acces Direct” și ”Un show păcătos” a recunoscut în fața CNA că postul de televiziune Antena 1 are un contract cu Ioana Tufaru, iar aparițiile acesteia sunt regizate.
”Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Personajul Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise pe TV, e adevărat nu noi am descoperit-o ci s-a construit la o altă televiziune, și am decis să facem o poveste inspirată 80% din viața ei reală”, a spus Ionescu.

Mai mult: Lovitură dură pentru emisiunile tabloid! CNA obligă televiziunile să afișeze mesajul: «Acest program este o ficțiune» – Ştiri interne | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
OANA LIS – abuzata sexual de propriul tata: Asta il costa pe Maruta 70.000 lei!
Andra, interzisă la televizor! Ce scene au adus-o în atenţia CNA
Nymphomaniac Vol. II, al lui Lars von Trier, interzis in Romania! “Caz de cenzura unic in Europa”
SIMONA GHERGHE isi pune cenusa in cap: “Ioana, nu am vrut sa radem de tine!”

Comenteaza acest articol

Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!

by   1 min
0