Tabu
CULTURE

Emisiunile tabloid, gen “IOANA TUFARU”, date de gol de CNA!

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) intenționează să oblige emisiunile tabloid să-și atenționeze telespectatorii că în cazul show-rilor de tipul celor cu Ioana Tufaru este vorba de o ficțiune.
Reprezentanții Consiliului au discutat, la începutul ședinței de joi, despre posibilele formule de text pe care emisiunile ar trebui să-l afișeze, de trei ori în timpul emisiei, atunci când este vorba despre filmări care au la bază un scenariu, informează paginademedia.ro.

CNA nu a ajuns la un consens asupra formulării exacte, însă au existat mai multe propuneri:
Scenariu bazat pe ficțiune
Scenariu după fapte reale
Acest program este o ficțiune
Acest program este o ficțiune, bazată pe fapte reale.

După ce textul deciziei va fi formulat, va fi supus dezbaterii publice, pe site-ul CNA, timp de 30 de zile. Până când decizia va fi adoptată, CNA intenționează să trimită televiziunilor o recomandare.
Antena 1 a recunoscut că emisiunile cu Ioana Tufaru au fost regizate
Această decizia a fost luată după analizarea emisiunii Acces Direct din 4 februarie, în care a fost discutată igiena Ioanei Tufaru.
Cristian Ionescu, managerul redacției care se ocupă de emisiunile ”Acces Direct” și ”Un show păcătos” a recunoscut în fața CNA că postul de televiziune Antena 1 are un contract cu Ioana Tufaru, iar aparițiile acesteia sunt regizate.
”Nu mai e un secret că aici dezvoltăm un scenariu. Avem o poveste care începe de anul trecut. Personajul Ioana Tufaru a venit către noi ca un personaj care se construise pe TV, e adevărat nu noi am descoperit-o ci s-a construit la o altă televiziune, și am decis să facem o poveste inspirată 80% din viața ei reală”, a spus Ionescu.

Mai mult: Lovitură dură pentru emisiunile tabloid! CNA obligă televiziunile să afișeze mesajul: «Acest program este o ficțiune» – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

realitatea

Romanul care cucereste lumea

Schimbările climatice au adăugat 4 grade Celsius valului de căldură din luna iunie

Andreea Damian

Uber a publicat primul raport de securitate: aproape 6.000 de agresiuni sexuale în doi ani, numai în SUA

Andreea Damian

MARE ACTOR gasit mort in apartament

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

Scrie un comentariu