Home > Lifestyle > Stiri > IOANA TUFARU nud: fotografiile pe care nu ati vrut sa le vedeti niciodata!

IOANA TUFARU nud: fotografiile pe care nu ati vrut sa le vedeti niciodata!

Si, totusi, ce se intampla cu fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru? De ce continua sa pozeze nud in ciuda tuturor evidentelor? Ioana Tufaru a fost, pe rand, compatimita, ajutata, promovata si dispretuita. Televiziunea si tabloidele au fcut din ea un mic star, folosindu-se de fascinatia pe care inca o exercita numele mamei sale. A fost ajutata sa slabeasca peste 100 kg, a fost sustinuta financiar si bolile ei, de natura fizica si psihica, au constituit catalizatori ai milei publice. Acum, insa, noua vedeta se exhiba in tate pozitiile si se promoveaza ca diva semi-porno, realizand pictoriale din ce in ce mai indraznete.

După ce a fost ”mireasă”, a dansat la bară în lenjerie intimă și dres cu  port-jartier și a pozat în chiloți în buricul Bucureștiului, fiica Andei  Călugăreanu s-a gândit că puțin ”body-painting” nu i-ar strica. Vedeta a mers la  un atelier de specialitate pentru a-și desena corpul. Însă pentru această manevră, aceasta a trebuit să-și dea hainele jos. Fără nici o inhibiție, Ioana s-a lăsat în costumul Evei, în fața camerelor de luat  vederi. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a apărut astfel doar cu un corset din  hârtie perforată, șablonul după care i se realiza pictura pe trup.

Acuzata deja ca s-ar prostitua, Ioana pare sa nu mai aiba nicio limita. Oare, cine ii exploateaza imaginea si ce castiga de pe urma ei?!?


2 Responses

Comenteaza acest articol

IOANA TUFARU nud: fotografiile pe care nu ati vrut sa le vedeti niciodata!

by   1 min
2