Home > beauty > ION DICHISEANU – in forma maxima la 83 ani! FOTO!

ION DICHISEANU – in forma maxima la 83 ani! FOTO!

A fost junele prim al Romaniei anilor 60-70, acum are 83 de ani si tot nu se lasa! ION DICHISEANU a trecut peste divortul de Simona Florescu (mai tanara ca el cu aproape 40 de ani), tot asa cum a trecut si peste recentul accident din vara. Acum, a aruncat bastonul la gunoi si e gata sa faca din nou ravagii!

…La inceputul lunii august, maestrul Ion Dichiseanu a suferit un accident domestic in urma caruia s-a ales cu o fractura de sold si a fost operat de urgenta. Acum, la mai bine de doua luni de la nefericita intamplare, Ion Dichiseanu s-a recuperat complet, scrie www.cancan.ro

In urma cu doua luni, marele actor Ion Dichiseanu si-a bagat familia in sperieti. Acesta a fost victima unui accident domestic in urma caruia si-a fracturat soldul si a fost transportat de urgenta la spital. Dupa consult, medicii au decis sa-l opereze de urgenta, iar interventia chirurgicala a fost un succes. Maestrul a petrecut trei saptamani la spital, iar mai apoi a plecat la mare, la recuperare. A facut masaj si kinetoterapie, asa ca a reusit sa se puna repede pe picioare. Daca, la inceput, avea nevoie de ajutorul unui baston pentru a putea merge bine, iata ca, acum, marele actor s-a recuperat complet. “Ma simt foarte bine, slava Domnului. Am renuntat la baston, ohoo, de multa vreme. L-am aruncat cat colo, cat mai departe de mine. M-am recuperat foarte bine, sunt sanatos tun.
In curand revin si pe scena intr-un spectacol frumos, abia asteptam. Am stat destul acasa si in spital, era cazul sa revin”
, a declarat Ion Dichiseanu pentru www.CANCAN.ro.

Dupa operatia la sold, Ion Dichiseanu a petrecut trei saptamani in spital sub atenta supraveghere a medicilor. In toata perioada, fiica sa Ioana l-a vizitat zilnic si i-a adus mancare gatita chiar de ea. “Am mers la el aproape in fiecare zi, i-am dus mancare calda, tot ce i-a poftit inima. A fost rasfatat ca un copil, iar mie mi-a facut placere”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu, “CURVĂ OBOSITĂ”, Dichiseanu, “MOŞ SENIL”! Jigniti de un functionar public
Dichiseanu, DECLARAŢII despre FOTOGRAFIILE NUD cu el!

Comenteaza acest articol

ION DICHISEANU – in forma maxima la 83 ani! FOTO!

by   1 min
0