Home > Agenda > Oficial! IOVAN si AURA ION au murit de frig!!! Erau salvati daca erau gasiti mai devreme…

Oficial! IOVAN si AURA ION au murit de frig!!! Erau salvati daca erau gasiti mai devreme…

Rezultatele autopsiilor efectuate de medicii Laboratorului de Medicină Legală din Alba Iulia arată că pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion au murit de frig. Erau salvati daca erau gasiti mai devreme…

Legiștii au concluzionat că Adrian Iovan a suferit fractură de femur, luxație dublă de genunchi și multiple fracturi costale în urma impactului cu solul al avionului BN2. ”Concluzia noastră este că dl. Iovan a murit în urma unui şoc traumatic combinat cu şoc hipotermic. Apreciem că a murit destul de repede de la momentul producerii accidentului, dar dacă se intervenea în maximum 60 de minute putea fi salvat”, spune un oficial al SML Alba, citat de evz.ro.

Coordonatorul Agenției Naționale de Transplant, Victor Zota, care a ținut constant legătura cu doctorului Zamfir în ziua accidentului, a declarat, luni, că Adrian Iovan a fost conștient aproximativ două ore după aterizarea forțată.

În ceea ce o privește pe studenta de 23 de ani, Aurelia Ion, medicii au constatat că tânăra a suferit o fractură de coloană cervicală, fără afectarea măduvei spinării. ”A murit în urma unui şoc hipotermic. A trăit până a ajuns la ambulanţă, dar a decedat din cauza frigului”, spune aceeaşi sursă.

Pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion și-au pierdut viața, după ce un avion de mici dimensiuni BN2 care transporta o echipă medicală la Oradea a aterizat forțat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la granița județelor Cluj și Alba. Alți trei pasageri sunt în stare medie spre gravă, unul în stare stabilă, iar copilotul în stare critică.

Articole asemanatoare
Cele mai populare cautari pe Google in 2014
DRAMA incredibila a eroului din Apuseni, ARGENTIN TODEA
DRAMATIC! Blestemul accidentului din Apuseni loveste din nou!
Medicul Zamfir o visează în fiecare noapte pe Aura Ion

Comenteaza acest articol

Oficial! IOVAN si AURA ION au murit de frig!!! Erau salvati daca erau gasiti mai devreme…

by   1 min
0