Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Irina Rimes, de nerecunoscut! Transformare totală FOTO

Solista moldoveancă devenită celebră după ce a lansat mai multe piese în România, revine cu un nou proiect surpriză. Este vorba de o colaborare cu un artist internațional, Cris Cab, cu care Irina Rimes a lucrat la o piesă și un videoclip. Solista este schimbată total și de nerecunoscut.

Irina Rimes
Irina Rimes

Cris Cab, artistul american care a ajuns în topurile din toată lumea cu super hitul Liar Liar va lansa o piesa cu Irina Rimes. În urmă cu doar câteva zile, solista le-a făcut o surpriză fanilor ei și a intrat în direct, online, cu unii dintre ei. Aceștia au avut ocazia să asculte în premieră melodia. Reacțiile lor au surprins-o plăcut pe artistă, care s-a bucurat nespus de interacțiunea cu ei. „O piesă cu un refren catchy. Un stil altfel. E noua mea melodie preferată, oficial. E ceva diferit și chiar te prinde foarte bine.”, au spus ei.

Cris Cab
Cris Cab

Nu doar fanii au ascultat “Your Love” în premieră, ci și artiștii Lidia Buble, Connect-R, Karmen, Raluka, Ana Baniciu, Roxen, Olivia Addams, Mark Stam, WRS, Emil Rengle, Andia și Dara. “Sunt uimită de schimbarea Irinei, nu mă așteptam. E un alt personaj și îl joacă atât de bine, cu atâta măiestrie. Îmi place Irina, e diferită. Cool, fresh, star internațional. Cred că piesa asta o să rupă. Ce frumos dansezi! Ea arată top în clip.” sunt doar câteva dintre reacțiile artiștilor care au văzut în premieră clipul piesei “Your Love”. “Vreau să cuprind tot Pământul ca să vă mulțumesc într-un mare fel pentru surpriza asta. Prietenii mei și colegii mei, vă mulțumesc și vă iubesc!”, a spus Irina. Cu aceasta ocazie Irina Rimes și-a schimbat și look-ul fiind mult mai sexy.

ARTICOLE SIMILARE

Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

Tabu Tabu

Lista lucrurilor pe care nu trebuie să le faci de Crăciun

realitatea

Gal Gadot a născut al treilea copil

Andreea Damian

Robert De Niro sare din nou la gâtul lui Donald Trump

Andreea Damian

Cu ce își ocupă timpul Simona Patruleasa și fiica ei pe timp de izolare

Tabu Tabu

S-a mai descoperit un beneficiu al consumului de vin roșu

Andreea Damian

Scrie un comentariu