Tabu
Image default
PEOPLE

Irina Rimes își spionează fanii: a fost agent sub acoperire la un magazin de CDuri

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România. Un artist complet, Irina știe cât de importantă e interacțiunea cu fanii și nu ratează nici un moment de a interacționa cu aceștia. Așadar, după ce a livrat acum două săptămâni câteva din propriile albume ascultătorilor săi, Irina Rimes a petrecut o zi întreagă în unele dintre magazinele în care se comercializează albumul #PASTILA și și-a surprins fanii, chiar ea fiind persoana de după tejghea.

Irina-Rimes
Irina-Rimes

“Acu’ 2 săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De dată asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul #pastilă pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging”, spune vedeta. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară după ce au realizat că artistul lor preferat stă chiar în față lor. În materialul de mai jos se poate observa cum oamenii sunt plăcut impresionați de activarea pe care Irina a făcut-o într-un magazin unde se vând și albume.

irina rimes pastila
irina rimes pastila

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră. Albumul conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Bagă, Copilul pierdut, Mică și slabă, Perfectul Imperfect, Pernă ta, Singuri, Somn ușor, Tic Tac, Treci la nu și Vin și pastile sunt melodiile care aici: https://spoti.fi/2yHvg2a. Albumul Pastilă are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în carieră să și totodată o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzică. Albumul fizic poate fi găsit și pe https://shop.irinarimes.ro/.

ARTICOLE SIMILARE

Corina Caragea duce dorul vacanțelor dar ar vrea să știe ce va urma

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan, o nouă surpriză pentru fanii rețelelor de socializare

Tabu Tabu

Vica Blochina şi Oana Roman, la cuţite, după o prietenie de ani de zile

Andreea Damian

Legendarul Neverland al lui Michael Jackson, scos din nou la vânzare. Dar la un preț ridicol de mic

Andreea Damian

Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Andreea Damian

N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu