Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Irina Rimes, mămică? Primele declarații despre sarcină

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cu francezul David Goldcher, un artist de 28 de ani. L-a cunoscut în Franța, în timpul pandemiei, în timp ce lucra la piese noi.

Între ei s-a legat o relație neașteptată, care a culminat cu mutarea ei în Franța, în apropiere de Paris, vreme de aproape două luni.

Irina Rimes a făcut primele declarații despre rolul de mamă. A recunoscut că o încântă ideea de a deveni mamă. Însă, nu în următorii doi ani.

„Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Da, la un moment dat mă văd mamă.”, a mărturisit cântăreața în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine. (…) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani. Simt că sunt încă la jumătatea drumului. Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil. Fac naveta Franța – România? Mama nu poate să vină din Chișinău din cauza pandemiei… nu văd cum”, a adăugat ea.

Are deja planuri de nuntă

Irina Rimes a dezvăluit lucruri neștiute despre relația de cuplu. Artista a dezvăluit că nu se grăbește în relația cu David Goldcher, ci că e adepta pașilor mici.

„Cred că nunta o să fie în România, să fie o nuntă cu dezbrăcatul miresei. Mai mult mă gândesc la prietenii din Franța care, atunci când o să audă de dezbrăcatul miresei… o să facă wow, se dezbracă mireasa… și să fie o mare dezamăgire pentru ei”, a mărturisit cântăreața din Republica Moldova.

Irina Rimes s-a căsătorit la 22 de ani cu muzicianul Andi Bănică, pe care l-a cunoscut la filmările show-ului Fabrica de staruri, din Republica Moldova. Relația lor s-a fisurat și, după un an de mariaj, cei doi au divorțat. Artista a negat din nou zvonurile lansate după despărțirea lor.

ARTICOLE SIMILARE

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

8 Martie, ziua în care femeile nu primeau flori şi se luptau pentru nişte drepturi elementare

Andreea Damian

Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

Premieră în istoria Thailandei: sora regelui candidează la funcţia de premier

Andreea Damian

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Tabu Tabu

Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

realitatea

Scrie un comentariu