Tabu
Image default
lifestyle

Irina Schrotter

V-ați întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu copiii infectați cu HIV/SIDA în spitalele românești la începutul anilor ’90? Nimeni nu le-a dat la acea vreme vreo șansă de supraviețuire. și totuși trăiesc. 7000 dintre copiii de atunci sunt astăzi adolescenți și tineri care au trăit în afara societății. Anul acesta compania farmaceutică ABBOTT le-a făcut o „Promisiune pentru viitor“; un program prin care au fost cooptați în proiecte și cursuri intensive de IT, modă, publicitate și pictură.

Irina Schrotter a coordonat Departamentul de modă, iar proiectul final a fost un adevărat succes. Împreună cu opt tineri, Irina a produs o colecție de tricouri cu un mesaj antidiscriminare care a ajuns la cele mai importante companii de pe piață.

Pentru că Irina a înțeles cu adevărat miza acestui demers și nu s-a rezumat doar la a le oferi o experiență frumoasă, pentru că i-a remarcat talentul și acum una dintre fete va semna designul unei colecții de tricouri Manga produse de Irina Schrotter, pentru că o altă fată din echipa ei a semnat deja un contract ca fotograf cu un trust de presă, pentru că i-a invitat pe toți să contribuie la Festivalul de Modă de la Iași, o declarăm pe Irina Schrotter femeia Tabu a lunii.

ARTICOLE SIMILARE

Katie Holmes, fana lui Susan Boyle

realitatea

Orașul animalelor

realitatea

Ileana Badiu scapa de toxine si grasimi fara sa manance nimic

Voluntarii MOL România și Team Work au început curăţenia de toamnă

Cum să îți alegi pijamale confortabile și călduroase pentru nopțile reci de iarnă?

Tabu Tabu

CULINAR TABU: Biscuiții lui Vero

realitatea

Scrie un comentariu