Home > Vedete > Motivul pentru care Irinel Columbeanu a început să apară în reality-showuri

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a început să apară în reality-showuri

irinel columbeanu

Vești proaste pentru Irinel Columbeanu (62 de ani) care s-ar părea că nu mai este miliardarul de altădată. Și asta pentru că bărbatul s-ar părea că nu mai stă la vila de la Izvorani și acceptă oferte de a apărea la tot felul de emisiuni de televiziune și reality-showuri unde primește bani pentru prestațiile și aparițiile sale pe micile ecrane.
Cândva era milionarul care cucerea femei mai tinere pe bandă rulantă.

irinel columbeanu cu alex alabgiu si radu

irinel columbeanu cu alex alabgiu si radu

Vremea a trecut, este în continuare înconjurat de femei frumoase și tinere pe care le răsfață chiar dacă nu mai este plin de bani. Bunele obiceiuri însă au rămas pentru Irinel Columbeanu care își răsfață iubita mai tânăra că el cu peste 25 de ani, căci deși nu mai locuiește la Izvorani, cei doi locuiesc într-un alt complex rezidențial. Bărbatul și-a mutat iubita la un apartament de câteva camere, unde locuiesc împreună și se simt foarte bine. Se spune însă că Irinel a ajuns la fundul sacului și că să mai obțînă niște bani a semnat cu o televiziune unde este plătit pentru diversele apariții în showuri de televiziune. Pur și simplu a avut apariții la un show de măști unde a interpretat un personaj de desene animate.

gina pistol si irinel columbeanu

gina pistol si irinel columbeanu

În plus, a acceptat să plece în Taiwan la un celebru reality-show unde a fost “handicapul” unei echipe formate din Alex Abagiu și Radu care au trebuit să facă autostopul, să caute cazare și să se descurce împreună cu Irinel Columbeanu. Fostul milionar care purta după el o mare geantă Louis Vuitton de cateva sute de euro a cărui mâner s-a rupt și care a fost delicios. Cu ocazia participării la acest reality-show a văzut și fostul miliardar cum e să treci prin tot felul de încercări și să supraviețuiești cu resurse puține. Chiar dacă a stat doar câteva zile la filmările din Filipine Irine a luat totul că pe o provocare, căci a supraviețuit încercării. Mai ales că a fost deliciul eimisinii care a fost urmărite de mii de telespectori dorinici să-l vadă pe fostul milionar in acțiune.

Articole asemanatoare
MONICA GABOR terorizata de faptul ca Mr. Pink ar putea vedea poze compromitatoare din Romania
MONICA GABOR si IRINEL COLUMBEANU – impacare de dragul fetitei
IRINEL COLUMBEANU isi continua seria de cuceriri! IATA ultima lui achizitie!
Sosia Monicai Gabor este şefă în vila de un milion de euro a lui Irinel!

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a început să apară în reality-showuri

by Tabu Tabu   1 min
0