Tabu
PEOPLESlider

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre celebra partidă de amor cu Monica Gabor, filmată pe gaura cheii

Irinel Columbeanu a vorbit recent despre celebra partidă de amor cu fosta lui soție, Monica Gabor. Clipul video a fost unul inedit, deoarece o surprindea pe brunetă în genunchi, în timp ce îi făcea sex oral fostului afacerist, întreaga scenă fiind filmată prin gaura cheii.

După ce filmulețul a apărut în spațiul public, cei doi soți au ținut primele pagini ale tabloidelor. Multe voci afirmau însă la acea vreme că totul a fost regizat de cei doi amorezi și nimic nu este real.

Irinel Columbeanu a vorbit într-o emisiune mondenă despre scena din 2007 și a afirmat că totul a real.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci. Eram șlefuitor de diamante, care se găsesc prin colbul drumului în general.

Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu…Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria. Eu nici acum nu știu dacă Monica avea chiloți sau nu. Avea talent Monica”, a spus Irinel Columbeanu, vorbind și despre un moment în care presa a notat că Monica Gabor ar fi mers la un eveniment fără a purta lenjerie intimă.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți cinci ani și au avut parte de o nuntă ca-n povești. Cei doi își uneau destinele pe 22 iulie 2006. Ea avea doar 18 ani, el era cu 30 de ani mai în vârstă. Cei doi au devenit părinți în 2007, vedeta a născut o fetiță, pe Irina Columbeanu, care acum are 15 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Andreea Damian

Sofia Vicoveanca, criză de nervi în public. Scandal cu un grup de copii

Andreea Damian

Cum Gen Z a ucis Basic Black

Andreea Damian

Jane Seymour: „Nu orice designer este dispus să îmbrace pe cineva de vârsta mea”

realitatea

Zaharul ascuns din alimente. Surse surprinzatoare de zahar (partea II)

realitatea

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

Tabu Tabu

Scrie un comentariu