Tabu
Image default
LIFESTYLE

IRINEL COLUMBEANU isi continua seria de cuceriri! IATA ultima lui achizitie!

irinel model 1IRINEL COLUMBEANU nu se lasa! Dupa un pelerinaj nocturn prin cluburile din Mamaia, Columbeanu a ajuns la hotel cu o tinerica.

Irinel Columbeanu nu s-a oprit la o portie de ultraviolete ci s-a retras in camera de hotel, ca-n vremurile bune, insotit de o domnisoara. A condus-o in bolidul de lux, pe care initial i-l facuse cadou fostei sotii, Monica Gabor. Paparazzi www.cancan.ro l-au gasit in jurul orei 4:30, in parcarea unui club de fite. Generos, il rasplateste pe cel care a avut grija de bolidul sau apoi, demareaza impreuna cu prietenii sai spre hotelul acestora. In parcarea hotelului, Columbeanu pune in pericol jucaria de 230 de mii de euro apasand acceleratia cu portiera deschisa. Probabil, s-o impresioneze pe cea care a ramas pe bancheta din spate. Dupa mai multe minute de asteptare, prietenii se intorc si demareaza apoi pe plaja unde muzica electronica aduna in general numai tineri. Ramane singur la o masa dar ritmul muzicii il cuprinde pe Columbeanu pana-n varful unghiilor. La sapte fix, Irinel se decide sa paraseasca locul in care beat-urile nu se opresc niciodata. La lumina zilei remarcam si una din celebrele tinute excentrice ale milionarului. Pantaloni scurti si camasa in aceeasi nuanta de galben puisor si o geaca… aparte.La fosta masina a Monicai Gabor, il astepta pe milionar o domnisoara. Aparent sfioasa, urca pe locul din dreapta si se fereste cat poate de mult de ochii curiosilor, ascunzandu-se sub bordul masinii. Prinde insa mai mult curaj pe drum, cand Irinel trage pe dreapta sa decapoteze bolidul.Si cand ajung la hotel, domnisoara pastreaza distanta fata de Iri. La cativa metri distanta, o urmeaza si milionarul. Ce s-a intamplat mai departe, in camera de hotel, doar ei stiu. Am putea sa presupunem doar ca Iri i-a citit o poveste fetei inainte de culcare.

ARTICOLE SIMILARE

MIRCEA BADEA batut mar de un motociclist!

Reguli simple pentru a te ţine în formă! Tu le respecţi?

Anda Adam a inceput sa poarte hainele Biancai! “Daca ii place asa de tare cum arat, atunci…”

Brigitte Sfăt, în ROCHIA de MIREASĂ! Uite cum arată SOȚIA lui Ilie Năstase

PRINTUL CHARLES divorteaza de CAMILLA / Noua aleasa este o ROMANCA?

realitatea

Oamenii fericiți nu se uită la televizor

realitatea

1 comentariu

IRINEL COLUMBEANU isi continua seria de cuceriri! IATA ultima lui achizitie! | Actualitate 4 August 2014 at 23:50

[…] Irinel Columbeanu nu s-a oprit la o portie de ultraviolete ci s-a retras in camera de hotel, ca-n vremurile bune, insotit de o domnisoara. A condus-o in bolidul de lux, pe care initial i-l facuse cadou fostei sotii, Monica Gabor. Paparazzi http://www.cancan.ro l-au gasit in jurul orei 4:30, in parcarea unui club de fite. Generos, il rasplateste pe cel care a avut grija de bolidul sau apoi, demareaza impreuna cu prietenii sai spre hotelul acestora. In parcarea hotelului, Columbeanu pune in pericol jucaria de 230 de mii de euro apasand acceleratia cu portiera deschisa. Probabil, s-o impresioneze pe cea care a ramas pe bancheta din spate. Dupa mai multe minute de asteptare, prietenii se intorc si demareaza apoi pe plaja unde muzica electronica aduna in general numai tineri. Ramane singur la o masa dar ritmul muzicii il cuprinde pe Columbeanu pana-n varful unghiilor. La sapte fix, Irinel se decide sa paraseasca locul in care beat-urile nu se opresc niciodata. La lumina zilei remarcam si una din celebrele tinute excentrice ale milionarului. Pantaloni scurti si camasa in aceeasi nuanta de Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu