Home > Fără categorie > IRINEL dator vandut la banca! Pierde si copilul?

IRINEL dator vandut la banca! Pierde si copilul?

Monica Gabor pare sa aiba o cale prin care sa recastige fetita ramasa la fostul ei sot! Acesta este falit si are probleme enorme, putand fi acuzat de Monica Gabor ca nu mai are timp si resurse sa o ingrijeasca pe Irina asa cum se cuvine. Irinel Columbeanu pare să aibă probleme serioase din punct  de vedere financiar, acesta fiind pe cale să-şi piardă mai multe bunuri din  cauza unei datorii mari pe care o are la bancă.

Potrivit site-ului nefiltrat.ro, datoria lui Irinel  Columbeanu la respectiva bancă s-ar ridica la şapte milioane de euro, iar  executorii au primit deja OK-ul judecătorilor să intre în vila din Izvorani  pentru a pune sechestru pe bunuri.

Banii au fost folosiţi de Irinel Columbeanu pentru deschiderea unei fabrici  în Târgu Cărbuneşti, iar pentru această sumă omul de afaceri a girat cu trei  etaje dintr-un bloc aflat în Piaţa Victoriei, aparţinând unei alte firme de-ale  sale.

Nefiltrat.ro informează că în urmă cu  câteva zile, judecătorii au decis, prin hotărâre definitivă, că bunurile lui  Irinel Columbeanu vor fi scoase la licitaţie. Astfel, ar urma să fie scoase la  vânzare fabrica din Târgu Cărbuneşti şi cinci spaţii de birouri din blocul din  Piaţa Victoriei din Bucureşti. Mai mult, judecătorii au decis să admită cererea  de pătrundere în vila din Izvorani, iar acolo alte bunuri ar putea fi puse sub  sechestru.


Comenteaza acest articol

IRINEL dator vandut la banca! Pierde si copilul?

by   1 min
0