Home > beauty > ISABELA, Coco Austin de Romania …in Canada! FUND incredibil!

ISABELA, Coco Austin de Romania …in Canada! FUND incredibil!

Isabela Vasile vrea sa o concureze pe faimoasa Coco Austin in materie de fund proeminent. Isabela locuieste acum in Canada, unde lucreaza ca fotograf. Isabela este măritată în Canada şi are un copil. Tot aici şi-a dezvoltat şi talentul de pictoriţă.

“M-am căsătorit în 2006, când băieţelul meu avea 3 luni. Am făcut nunta şi botezul în aceeaşi zi. Eu sunt fericită aici şi nu cred că m-aş mai întoarce în România. Soţul meu este latino american si ei sunt oameni iubitori si pasionali. Foarte putini barbati romani stiu sa respecte o femeie. Eu una nu am avut nici un iubit roman, fostul prieten din Romania era maghiar. Sotul meu munceste din greu in constructii. Arata ca un model, dar e un baiat simplu, muncitor care ma iubeste si are grija de familia lui. Asta am cautat la un barbat, sa fie cuminte si muncitor. Aici vezi oameni de o frumusete rara, care sunt simplii si nu au fumuri in cap. Propuneri primesc mereu, dar nu ma intereseaza. Am tot ce mi-am dorit vreodata si nu m-as vinde nici pentru un milion de dolari. Imi place mult sa pozez si am facut din sotul meu un fotograf desavarsit”, a povestit Isabela pentru nefiltrat.ro.

“Merg la gym de 15 ani. Acum mi-am facut propria mea sala de sport in casa, am 4 dormitoare si unul l-am amenajat ca o sala de tras de fiare. Consider ca trupul este templul sufletului si al spiritului si trebuie sa ai mare grija de el. Am tras de multe fiare sa am asa un fund! Am un secret pe care il folosesc cind ma antrenez, dar nu vreau sa dezvalui tehnicile mele minune”, a adăugat Isabela.

Mai mult: EA este COCO AUSTIN de România! PICTORIŢA-SEXY cu FUND FABULOS face furori în Canada | FOTOGRAFII DELICIOASE în articol – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness
coco austin
Coco Austin își alăptează și acum fetița de 3 ani. Ice-T a explicat de ce o sprijină
Pippa Middleton a trisat! Toata lumea s-a holbat la fundul ei, dar…
La 44 de ani, Jennifer Lopez inca are cel mai impresionant posterior! Uite cum s-a pozat

Comenteaza acest articol

ISABELA, Coco Austin de Romania …in Canada! FUND incredibil!

by   1 min
0