Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Ischgl – punctul de atracţie din Alpi

Pe 30 noiembrie se dă drumul la distracție la Ischgl! Numeroşi kilometri de pârtii perfect preparate, la o altitudine care garantează zăpada, şi cel mai mare parc de freestyle din Europa, la Silvretta-Arena, asigură distracţia iernii. 

Pe lângă activităţile sportive, în domeniul schiabil Ischgl se desfăşoară şi alte evenimente importante. Patru bărbaţi, cinci nominalizări la Grammy şi peste 50 de milioane de albume vândute: Nickelback, una dintre cele mai cunoscute formaţii la nivel mondial vine la Ischgl pe 30 noiembrie. Cvartetul de rock din Canada deschide sezonul de iarnă 2013/2014, cu legendarul concert de deschidere Top of the Mountain Opening Concert, făcând scena să vibreze, cu muzică şi un show de lumini spectaculos.

Luna ianuarie este o perioadă de schi unică, când Arena Silvretta se transformă într-o uriaşă galerie Open-Air. Zece artişti internaţionali se reunesc la concursul de sculpturi în gheaţă „Forme în alb“ şi crează în doar cinci zile statui din zăpadă înalte de câţiva metri. Alte evenimente de neuitat sunt şi numeroasele experienţe culinare – de la bucătăria tiroleză la restaurante cu stele – care pot fi găsite atât în vale cât şi sus, pe pârtii.

Chiar dacă Ischgl este cunoscută ca fiind capitala distracției, are de oferit pachete atractive și pentru familii în cele două stațiuni învecinate, Kappl și See. Iar investițiile noi în infrastructură au avut ca efect noua telecabină “Piz Val Gronda” care aduce zonei un plus, cu o nouă zonă de freeride şi trei kilometri de pârtii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Care sunt principalele calitati si defecte gasite la prieteni?

realitatea

Pauza de cafea, benefică la locul de muncă

realitatea

BENDEAC – partida de sex in Centrul Vechi sfarsita prost

Schimbare in juriul de la Vocea Romaniei! “Plange mai frumos ca Brenciu si se imbraca mai extravagant ca Loredana”

Made in RO ⎥ Târg de Crăciun online by Designist.ro

Ciocîrlan

La metrou, pe LSD

Scrie un comentariu