Tabu
BEAUTYSlider

Îți recâștigi feminitatea dacă îți micșorezi sânii?

Pentru multe femei, bustul simbolizează feminitatea. În timp ce unele visează să aibă sâni mari, altele suferă pentru că sunt prea proeminenți. Mai mult, în afară de preocupările estetice, sânii prea mari pot deveni un adevărat handicap fizic. Din punct de vedere practic, este dificil pentru o femeie cu bustul mare să găsească haine care să i se potrivească perfect.

Este important de reținut că dimensiunea sânilor crește și mai mult în timpul sarcinii. Acest fenomen natural provoacă dificultăți de respirație și se adaugă la încărcătura deja grea de transportat. Femeile care alăptează sunt, de asemenea, afectate de această îngrijorare. Este posibil să se recurgă la o reducere a sânilor. Această operație își propune să reducă dimensiunea sânilor, astfel încât femeia să se simtă mai confortabil și mai bine în corpul ei.

Cum se realizează micșorarea sânilor?

Operația chirurgicală de reducere a sânilor se efectuează întotdeauna sub anestezie generală. După o reducere a sânilor, convalescența durează între una și două zile, dar durata variază în funcție de fiecare femeie.

Reducerea sânilor este realizată de un chirurg plastician. Acesta elimină excesul de glande mamare, grăsimi și piele. Se face o incizie în jurul areolei și o altă verticală merge de la areolă la pliul sânului. În unele cazuri, se face o incizie orizontală suplimentară în pliul sânului. La sfârșitul operației, este montat un canal de scurgere care se îndepărtează după 48 de ore. Areola este redusă și ridicată. Mamelonul este, de asemenea, tras în sus. În luna următoare operației, este prescris un sutien cu compresie pentru a ajuta la vindecare și pentru a limita durerea postoperatorie.

Un bust prea mare este o problemă care afectează chiar și femeile destul de tinere. Pentru acestea, un bust prea generos este jenant și este și principala cauză a durerii de spate. De asemenea, poate provoca dificultăți de respirație, deoarece sânii tind să comprime plămânii. Dacă tânăra nu se simte confortabilă, singura soluție posibilă este să i se facă o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor încă din adolescență.

Micșorarea sânilor este sigură?

Da. Prin urmare, toate femeile care au dificultăți cu dimensiunea sânilor au capacitatea de a-i reduce chirurgical, indiferent de vârsta lor. Ca regulă generală, nu există nicio contraindicație pentru reducerea sânilor, atâta timp cât sunt îndeplinite toate condițiile pentru o operație chirurgicală obișnuită. Cu toate acestea, femeilor care tocmai au născut li se recomandă să aștepte 6 până la 12 luni înainte de a li se reduce sânii. Această precauție elimină potențialele complicații.

Operația de micșorare a sânilor durează între 2 și 3 ore. Această durată depinde de cantitatea de țesut care trebuie eliminată, precum și de tehnicile de reconstrucție. Prețul operației este în medie de 3.000-4.000 de euro, dar poate varia în funcție de dificultățile întâmpinate. Cicatricea după operația de reducere a sânilor se află sub pliul sânului. Nu este foarte mare și este vizibilă numai dacă sânul este ridicat.

ARTICOLE SIMILARE

OANA CUZINO in costum de baie! Ce DIETA tine

Delia, OUT de la iUmor! Cine ar urma să îi ia locul

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Prima fotografie oficială a lui Charlene de Monaco, cu familia ei, după luni de absență

Andreea Damian

La Bibliothèque, salon de frumusețe și cărți bune

realitatea

De ce sunt nevoiți Lidia Buble și Răzvan Simion să se revadă după ce s-au despărțit

Tabu Tabu

Scrie un comentariu