Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Îți speli părul la duș? Iată de ce trebuie să renunți la acest obicei

Majoritatea dintre noi o face, dar se pare că spălarea părului la duș ar putea fi dăunătoare podoabei capilare.

Am adoptat acest obicei fie din lipsă de timp, fie din comoditate. De ce ne-am deranja să ne spălăm părul în altă parte? Din păcate, acest obicei nu este foarte bun pentru sănătatea noastră.

Pericolele spălării părului la duș

Un dermatolog, citat de revista Glamour, a vorbit pe această temă. Se pare că spălarea părului la duș este mai mult decât rău pentru noi. Și, din motive întemeiate, multe ingrediente utilizate în produsele noastre pentru păr pot fi dăunătoare pielii.

Într-adevăr, pielea corpului și a feței noastre este mai sensibilă decât pielea capului. Produsele utilizate pe scalp pot fi prea agresive și pot cauza de probleme ale pielii.

Sfaturi pentru spălarea părului la duș fără probleme

Dacă vrei, încearcă să îți speli părul în chiuvetă pentru a împiedica orice produs să ajungă pe piele. Dacă nu poți, nu te panica, avem câteva sfaturi pentru tine.

În primul rând, este important ca șamponul și balsamul folosit pe păr să nu ajungă și pe corp. Mai întâi, ai grijă de părul tău, șampon, balsam, mască și tot ce urmează. Și numai când ai terminat, te poți dedica corpului tău.

În al doilea rând, asigură-te că elimini orice reziduu din produsele de păr care ar putea fi pe pielea ta. Poți folosi o mănușă de baie pentru a le îndepărta și nu trebuie să îți mai faci griji!

ARTICOLE SIMILARE

Loțiunea de corp reparatoare

realitatea

Vedete nascute pe 7 octombrie!

realitatea

Primul muzeu al vaginului din lume lansează o campanie de publicitate la Londra

realitatea

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Andreea Damian

Cum arată acum casa din „Singur acasă”. FOTO

Andreea Damian

Sistemul Random Number Generator la Cazinouri Online

realitatea

Scrie un comentariu