Home > Slider > Îți vine să crezi că are 71 de ani? Actrița septuagenară pozează în costum de baie

Îți vine să crezi că are 71 de ani? Actrița septuagenară pozează în costum de baie

susan lucci

Susan Lucci, binecunoscută pentru rolul din serialul „All My Children”, demonstrează că vârsta din buletin este doar un număr. La 71 de ani, actrița americană arată uimitor de bine în costum de baie.

Susan Lucci a renunțat la actorie și s-a reinventat. Actrița a devenit un influencer foarte apreciat în domeniul fitness și putem vedea asta cu ochiul liber. Cu un fizic de invidiat și o atitudine de femeie aflată la prima tinerețe, Susan Lucci a face furori pe Instagram postând imagini cu ea în costum de baie și nu numai.

După ce și-a făcut cont pe rețeaua de socializare, actrița își ține fanii la curent cu sfaturi despre diete și un stil de viață sănătos. Pentru asta, primește milioane de aprecieri dar și complimente. ”Mi-am pus un costum de baie, soțul meu mi-a făcut niște fotografii, iar un prieten mi-a spus: Trebuie să postezi asta pe Instagram!. Imaginea unei sexagenare ieșind din valuri în bikini a devenit virală, cu titluri senzaționale (scrise, fără îndoială, de un puști de 22 de ani) de genul: OMG! WTF! Susan Lucci este o bombă sexy”, a povestit ea despre cum a fost convinsă să fie activă în social media.

Actrița septuagenară se simte formidabil ca la 20 de ani. Au ajutat-o foarte mult antrenamentele fizice și optimismul. „În realitate, dacă ești puternică, ești frumoasă, indiferent de vârstă”, a mărturisit vedeta pentru Harper’s Bazaar.

Recent, aceasta a dezvăluit care este dieta ei zilnică și exercițiile pe care le face pentru a arăta, la 71 de ani, ca la prima tinerețe. Lucci spune că pilates, sportul pe care îl practică de mai bine de douăzeci de ani, i-a remodelat trupul, alături de dieta strictă pe care o urmează. ”O dată ce am început să practic pilates, mi-am pierdut apetitul pentru mâncăruri precum cheeseburgerii sau cartofii prăjiți. Yoga este formidabilă, pentru că lucrează toate grupele de mușchi în doar 20 de minute”, a mărturisit Susan Lucci.

Aceasta continută: ”Foarte rar mănânc desert, nu iau niciodată gustări și am redus mult din pâine și paste”. Pe lângă faptul că se abține de la dulciuri, aceasta a redus mult și consumul de alcool. Susan a vorbit și despre beneficiile botoxului. „Medicul meu are grijă să-mi confere un look natural. Nu îți îngheață fața complet. Nu arată fals, chipul este încă expresiv”, a mai spus actrița .

Susan Lucci e căsătorită din 1969 cu omul de afaceri Helmut Huber (80 de ani). Au împreună doi copii – Liza și Andreas.


Comenteaza acest articol

Îți vine să crezi că are 71 de ani? Actrița septuagenară pozează în costum de baie

by Andreea Damian   2 min
0