Tabu
Image default
lifestyle

Iubiri de-o vară…

Laura, 27 de ani, copywriter

„Mi-am făcut credit ca să pot pleca la Singapore pentru un first date cu un tip pe care-l mai văzu­sem o singură dată.“ Povestea Laurei n-are nimic din dramatismul implicit al iubirilor de acest fel. S-au cunoscut la o filmare și și-au dat seama pe loc că vor dori să se revadă.

Trei luni au comunicat doar prin sms-uri, după care au hotărât să se întâlnească. Locul ales a fost Singapore. Deși se aștepta ca aventura să se termine aici, n-a fost așa. Åži-au propus să se reîntâlnească de fiecare dată într-o capitală, așa că au urmat: Istanbul, Haga, Bruxelles și Paris. Următoarea ar fi trebuit să fie Casablanca, însă ea nu a mai putut ajunge. Totul a durat aproape 6 luni.

Roxana, 23 de ani

„Seara aceea a fost de ajuns să realizăm că ce se întâmpla între noi era profund și intens, ceva ce nu mai trăiserăm, înfricoșător de real.“ Roxana și Leonardo s-au cunoscut absolut întâmplător, într-o seară programată pentru o ieșire-n club cu prietenii. La scurt timp după ce s-au văzut prima oară, senzația că totul se dizolvă în jurul lor era deja foarte pregnantă.

Au petrecut împreună aproape o lună, jumătate în România și jumătate în Italia, într-o căsuță aflată în mijlocul unui câmp cu livezi, la țară. Legătura s-a terminat brusc, fără nicio posibilitate de regăsire, însă acum când timpul și-a făcut efectul, Roxana ne spune, cu sinceritate, că „dragostea merită trăită, chiar și pentru scurt timp”.

Simona, 29 de ani, marketing executive

„A fost, fără îndoială, un adevărat coup de foudre, un sentiment pe care nu-l înțelegeam pentru că nu îl mai trăisem.“ Simona și-a cunoscut iubitul în împrejurimile Lyonului, în zona viticolă Beaujolais. Aflată acolo în vacanță cu prietena ei, l-a înt­­­­­âlnit pe Thomas într-un cadru complet necosmetizat, relaxat și foarte pitoresc.

A urmat o săptămână nebună în care și cea mai banală activitate era trăită cu maximum de intensitate și bucurie. S-au despărțit cu lacrimi în ochi și cu promisiunea și speranța că cei 2.000 de kilometri care-i despart nu vor putea concura cu dragostea lor nebună. Cu dragostea au concurat și chiar au doborât-o, dar nu și cu amintirea celei mai frumoase povești din viața ei.

S., 23 de ani, redactor

„A fost atât de natural… m-a privit, l-am privit și deja era începutul.“ Simona se afla la mare când l-a întâlnit pe cel cu care, în prezent, are o relație. Fiind o deplasare în interes de serviciu, a fost cu atât mai surprinsă de ceea ce i se întâmplă și înainte să aibă timp să conștientizeze, lucrurile prinseseră deja contur.

A urmat un weekend petrecut împreună cu el, în care totul s-a întâmplat în cel mai firesc mod cu putință și apoi… despărțirea care n-a fost deloc așa cum își imaginase. După câteva zile s-au revăzut și deși sunt despărțiți de foarte mulți kilometri, relația lor durează și continuă să evolueze.

ARTICOLE SIMILARE

Concerte și avanpremiere de excepție la IPIFF 2008

realitatea

Iata ce mananca la micul dejun CARMEN BRUMA!

Alexandra Dinu IUBEŞTE din nou! Partenerul din film, IUBIT şi în viaţă?!

Topul celor mai sexy modele Playboy din toate timpurile

realitatea

Vedetele doneaza pentru Tabu

realitatea

Rochia vagin

realitatea

Scrie un comentariu