Home > Lifestyle > Iubitul turc al ANDREEI MARIN: ce face, de fapt, in Romania

Iubitul turc al ANDREEI MARIN: ce face, de fapt, in Romania

TUNCAY OZTURK, mult mai tanarul iubit al Andreei Marin, rupe tacerea. Dupa ce ANDREEA a declarat ca simte ca traieste cu adevarat, ea a facut mai multe precizari despre relatia lor. Vedeta a explicat şi decizia de a se despărţi o vreme de Tuncay, pe care a anunţat-o la acel moment pe contul ei de Facebook şi pe care iubitul ei a publicat-o şi pe contul lui.
“La momentul în care Tuncay a scris pe Facebook, am simţit amândoi că presa împingea lucrurile cu o mai mare rapiditate decât se întâmplau. Noi doi nu eram la acel moment un cuplu, însă deja se vorbea despre căsătorie, despre copii.A fost foarte bine că am făcut acel lucru atunci pentru că am înţeles că vrem să fim împreună. Şi suntem împreună. Nu ne ferim, dar nici nu vreau să fiu ca o carte deschisă. Nu mă feresc atunci când ies cu omul cu care formez un cuplu la cumpărături, dar nu vreau ca numele meu să fie pe buzele tuturor, cu voia mea”, a declarat bruneta.
Fosta prezentatoarea tv a făcut şi o dezvăluire despre relaţia pe care o are cu părinţii lui Tuncay, care au venit în România să o cunoască. “Cred că eu şi părinţii lui Tuncay ne-am plăcut reciproc. Din prima”, a spus Andreea.
La randul lui, Tuncay a venit cu mai multe detalii despre ce face in Romania si ce are de gand pe viitor.Medicul fizioterapeut de origine turcă a mărturisit că a învăţat deja câteva cuvinte în limba noastră şi că se va perfecţiona în viitor. În plus, Tuncay trebuie să înveţe limba română pentru că acum lucrează cu lotul feminin de gimnastică al României.
“Am început să învăţ câteva cuvinte în limba română, dar mă specializez. De când am venit aici, lucrez cu fetele din lotul naţional de gimnastică. A venit special pentru Larisa Iordache, care acum se simte mult mai bine, după accidentarea la coloană”, a spus acesta.
Iubitul Andreei Marin a povestit că şi-a adus şi părinţii în România, să cunoască locul unde el va trăi în următoarea perioadă.
“I-am adus şi pe părinţii mei aici, au venit în vizită. Să vadă unde lucrez şi unde s-ar putea să locuiesc în viitorul apropiat. Când a venit în România, tata mi-a spus că românii nu sunt deloc diferiţi faţă de noi. I-a plăcut aici. Şi mie îmi place. Am mâncat mămăligă cu brânză şi ou şi mi-a plăcut. Mi-au plăcut şi locuirle pe care le-am vizitat”, a declarat acesta. DETALII AICItuncay!
Medicul a dezvăluit şi că nu este singur la părinţi, ci mai are două surori care i-au dăruit patru nepoţi.
“Nu sunt singur la părinţi. Nu mai am fraţi, dar am două surori. Şi patru nepoţi, iar al cincilea este pe drum acum”, a mărturisit acesta.

Articole asemanatoare
ANDREEA MARIN s-a maritat cu tanarul medic turc! Urmeaza NUNTA lui Banica Jr cu Lavinia?
Mesajul fetitei ANDREEI MARIN pentru iubitul mamei sale
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, DIN NOU ÎMPREUNĂ!
MEDICUL TURC confirma aluziv idila cu ANDREEA MARIN

Loading...

Comenteaza acest articol

Iubitul turc al ANDREEI MARIN: ce face, de fapt, in Romania

by   2 min
0