Tabu
PEOPLE Slider

Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, apariție inedită pe podium

Brad Pitt

Nicole Poturalski s-a întors pe catwalk. Iubita lui Brad Pitt, în vârstă de 27 de ani, a apărut în mai multe reviste de-a lungul anilor, însă, acum, aceasta a surprins pe toată lumea când a apărut la prezentarea Hugo Boss, în timpul evenimentului Milan Fashion Week.

Poturalski a purtat o rochie lungă neagră, cu decupaje fanteziste, la care au fost alăturate sandale masculine și o brățară verde. Pe Instagram, aceasta a explicat că încă „visează la acest show perfect”.

Alt model faimos, Irina Shayk, a apărut pe același podium, strălucind. Totuși, iubitul modelului, Brad Pitt, nu a fost văzut printre invitați.

Poturalski și Brad Pitt sunt împreună încă din vara trecută. Ei au mers la un concert în noiembrie susținut de Kanye West după ce s-au întâlnit la restaurantul pe care îl deține chiar soțul modelului, Roland Mary.

Poturalski și Mary, în vârstă de 68 de ani, au un mariaj deschis de opt ani și au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani. „Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

ARTICOLE SIMILARE

Anda Adam a împlinit de 40 de ani! Cum a sărbătorit vedeta în izolare

Tabu Tabu

Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino

Andreea Damian

Marvel se pregătește să facă celebru primul supererou transgender

realitatea

Omenirea va avea nevoie de 80% mai multă mâncare până la sfârșitul secolului

Andreea Damian

Descoperire uimitoare. Lipsa gravitației ucide celulele canceroase

Andreea Damian

Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano

Andreea Damian

Scrie un comentariu