Home > Slider > Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

ronaldo

Cristiano Ronaldo e considerat jucătorul momentului la Cupa Mondială de Fotbal 2018 din Rusia. Fotbalistul de 33 de ani a înscris toate golurile Portugaliei în cele două meciuri disputate de naționala sa până în prezent.

Superstarul echipei Real Madrid, care traversează un Campionat Mondial fantastic, e susținut în tribune chiar de iubita sa, despre care se zvonește că s-ar fi logodit înainte de a se da startul competiției de fotbal. Deși Ronaldo nu a confirmat niciodată că s-a logodit cu Georgina Rodriguez (22 de ani), mama fetiței sale a afișat în tribune un inel cu diamant uriaș.

Potrivit TMZ.com, jucătorul de fotbal ar fi cerut-o în căsătorie în luna aprilie, la câteva luni distanță după ce focoasa brunetă a născut o fetiță, pe care cuplul a botezat-o Alana Martina.

Surse din apropierea lui Cristiano Ronaldo susțin că acesta i-a oferit celei care îi este alături de peste doi ani un inel de logodnă estimat la peste 750.000 de euro.

Dacă atacantul portughez a făcut sau nu pasul cel mare rămâne de văzut, însă putem spune că prezența frumoasei Georgina în tribune i-a purtat noroc lui Cristiano Ronaldo, care a marcat unicul gol al partidei cu reprezentanta Marocului.

🏆❤️también es tuya❤️🏆

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Paz e amor 💕

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Articole asemanatoare
robbie williams
Robbie Williams, gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2018
Cu cine o insala Ronaldo pe Irina Shayk!
Cei mai sexy fotbalisti de la Euro 2012
Cei mai mari obsedati sexuali din showbiz

Comenteaza acest articol

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

by Andreea Damian   1 min
0