Home > Slider > Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

ronaldo

Cristiano Ronaldo e considerat jucătorul momentului la Cupa Mondială de Fotbal 2018 din Rusia. Fotbalistul de 33 de ani a înscris toate golurile Portugaliei în cele două meciuri disputate de naționala sa până în prezent.

Superstarul echipei Real Madrid, care traversează un Campionat Mondial fantastic, e susținut în tribune chiar de iubita sa, despre care se zvonește că s-ar fi logodit înainte de a se da startul competiției de fotbal. Deși Ronaldo nu a confirmat niciodată că s-a logodit cu Georgina Rodriguez (22 de ani), mama fetiței sale a afișat în tribune un inel cu diamant uriaș.

Potrivit TMZ.com, jucătorul de fotbal ar fi cerut-o în căsătorie în luna aprilie, la câteva luni distanță după ce focoasa brunetă a născut o fetiță, pe care cuplul a botezat-o Alana Martina.

Surse din apropierea lui Cristiano Ronaldo susțin că acesta i-a oferit celei care îi este alături de peste doi ani un inel de logodnă estimat la peste 750.000 de euro.

Dacă atacantul portughez a făcut sau nu pasul cel mare rămâne de văzut, însă putem spune că prezența frumoasei Georgina în tribune i-a purtat noroc lui Cristiano Ronaldo, care a marcat unicul gol al partidei cu reprezentanta Marocului.

🏆❤️también es tuya❤️🏆

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Paz e amor 💕

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Articole asemanatoare
Georgina Rodriguez
Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy și provocatoare într-o reclamă la lenjerie intimă
robbie williams
Robbie Williams, gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2018
Cu cine o insala Ronaldo pe Irina Shayk!
Cei mai sexy fotbalisti de la Euro 2012

Comenteaza acest articol

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

by Andreea Damian   1 min
0