Home > Iubirile lui LILI SANDU: e si Gerard Butler pe lista? Ce a marturisit in premiera!

Iubirile lui LILI SANDU: e si Gerard Butler pe lista? Ce a marturisit in premiera!

Lili Sandu a dezvaluit la Cancan TV ca a iubit doar doi barbati cu adevarat si a vorbit despre intalnirile pe care le-a avut cu Gerard Butler, actualul iubit al Madalinei Ghenea. A inceput cu Bogdan Stelea, cel cu care s-a iubit timp de sase ani, dupa care a trecut la Bogdan Ionescu, actualul sot al Elenei Basescu. “Am fost cuplata cu Bogdan. Este un tip haios, am fost in Dubai intr-o escapada mica. M-a prezentat parintilor lui atunci. Nu am numarat zilele cat am stat cu el”, a spus Lili Sandu la CANCAN TV.

Lili Sandu a mai avut o scurta aventura de tinerete si cu rapperul Sisu, pe care l-a cunoscut la 19 ani intr-un studio de inregistrari.

Ea a tinut sa precizeze ca nu s-a iubit cu sotul Mariei Marinescu, dupa care a povestit despre francezul Mark si rapperul Sisu, alti doi iubiti din trecutul ei. Si cum s-au facut foarte multe speculatii despre relatia pe care ar fi avut-o cu celebrul actor Gerard Butler, Lili a facut cateva precizari. “Nu e vorba de o relatie. L-am cunoscut acum doi ani la New York la un eveniment. Ne-am reintalnit apoi in Los Angeles, dar nu s-a intamplat nimic intre noi doi. Nu a existat un flirt intre noi, e un om extraordinar si foarte simplu”, a mai spus ea.


Loading...

Comenteaza acest articol

Iubirile lui LILI SANDU: e si Gerard Butler pe lista? Ce a marturisit in premiera!

by   1 min
0