Home > Agenda > stiri > Iubitul (31) lui BAHMU (38) isi ia rolul de tata vitreg in serios

Iubitul (31) lui BAHMU (38) isi ia rolul de tata vitreg in serios


Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi iubitul ei, Mihai, se consolidează pe zi ce trece. Deşi sunt împreună de doar două luni şi jumătate, se poartă ca şi cum ar forma deja o familie. Dacă până acum, Adriana şi Mihai ieşeau în oraş doar ei doi, duminică, pentru prima dată de când sunt împreună, i-au luat cu ei şi pe copii.
Ca orice familie care-şi dedică weekendul copiilor, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi iubitul ei, Mihai (31 de ani), au ieşit duminică la plimbare, împreună cu cei doi copii pe care vedeta îi are cu Silviu Prigoană, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani). Acestora li s-a alăturat şi sora lui Mihai, împreună cu soţul ei, dar şi bona care o ajută pe vedetă la creşterea băieţilor.
În jurul orei 14.00, fotoreporterii Click! au surprins întreaga familie „îmbarcându-se” în maşină, cu destinaţia Cora Pantelimon. Odată ajunşi aici, prima oprire a fost locul de joacă special amenajat pentru copii, de care Maximus şi Eduard s-au bucurat din plin, jucându-se sub privirile afectuoase ale mamei lor şi ale iubitului acesteia. Cei doi puşti sunt familiarizaţi cu prezenţa lui Mihai în preajma lor, care locuieşte împreună cu ei şi cu mama lor. De altfel, se pare că Maximus şi Eduard au găsit un companion de joacă grozav în persoana lui Mihai.
După ce a fost sechestrată vineri în sediul Etno TV, Adriana Bahmuţeanu vrea ca vinovaţii să plătească. Vedeta a făcut plângere penală pentru lipsire de libertate împotriva administratorului postului Etno TV, dar şi a managerului, nimeni altul decât cunoscutul Văru’ Săndel, un apropiat de-al lui Prigoană. Bodyguarzii care au sechestrat-o pe vedetă în clădire au declarat la poliţie că au primit ordine în acest sens de la conducerea postului tv.
Bahmu s-a dus, vineri, la sediul Etno TV pentru a-şi lua în primire atribuţiile de acţionar majoritar, ea preluând recent 51% din acţiunile postului. Secretarele i-au refuzat accesul în birou, motivând că nu ar găsi cheia. După ce, în final, cheia „rătăcită” a fost găsită, la plecare, Adriana a fost nevoită să le ţină piept paznicilor firmei. Aceştia au împiedicat-o să mai iasă din clădire, blocând uşile şi cerându-i vedetei să-i lase să-i percheziţioneze geanta. Alarmată că nu i se permite să părăsească sediul, vedeta a cerut ajutorul poliţiei, conform Click.ro.

Comenteaza acest articol

Iubitul (31) lui BAHMU (38) isi ia rolul de tata vitreg in serios

by   1 min
0