Home > Agenda > stiri > Iubitul lui Britney Spears crede că vedeta este o îngălată

Iubitul lui Britney Spears crede că vedeta este o îngălată

Iubitul lui Britney Spears e de părere că aceasta este o îngălată. Åži în ciuda faptului că a încercat să țină această părere în înteriorul cuplului, informația a "transpirat" și a ajuns în mâinile presei. Dezvăluirile au fost făcute de un apropiat al celor doi care a preferat să-și păstreze anonimatul.

Conform spuselor sursei secrete, iubitul lui Britney, Jason Trewick, a implorat-o pe aceasta să se spele pe cap mai des și să își schimbe mai des hainele. Mai mult, acesta a refuzat să iasă cu ea în public când a văzut că Britney voia să poarte aceeași rochie pentru a treia zi consecutiv.

"Britney nu este genul care se dă cu tot felul de loțiuni care miros frumos. Urăște să se spele pe cap, iar părul ei miroase a acru. Poartă aceleași haine de mai multe ori fără să le spele, iar de curând Jason a refuzat să iasă cu ea din casă când a văzut că vrea să poarte tot rochia pe care n-o mai dăduse jos de două zile. Åži toate astea sunt din cauză că e leneșă. Åži când era căsătorită cu Kevin Federline era la fel.", a adăugat sursa.

Articole asemanatoare
Britney Spears va avea prima expoziție de artă – Sometimes You Just Gotta Play!!!!!!
Britney Spears
„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei
Britney Spears
Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate
Britney Spears
Situația lui Britney Spears, mai gravă decât se credea. Mama sa ia toate măsurile pentru a o salva

Comenteaza acest articol

Iubitul lui Britney Spears crede că vedeta este o îngălată

by realitatea   1 min
0