Tabu
Image default
LIFESTYLE

Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!

Iulia Albu i-a raspuns Mioarei Roman, dupa ce mama Oanei Roman a poreclit-o “Doamna Gaina”. Fashion-editorul a comentat in stilu-i caracteristic declaratiile facute de fosta doamna Roman.

Mioara Roman a atacat-o pe Iulia ca sa isi apere fiica, rochia ei de mireasa fiind desfiintata de criticul de moda care are rubrica saptamanala la WOWBiz.

“Având în vedere afirmaţiile stimabilei doamne Mioara Roman în ceea ce mă priveşte, se impun următoarele:

1. Din moment ce eu în opinia dânsei sunt “Doamna Gaina” o rog respectuos si cu cea mai mare seriozitate să le încadreze în specia potrivită si pe fiicele dumneaei Catinca Roman si Oana Roman.

2. Publicarea unei copii a diplomei de absolvire de către Catinca Roman a instituţiei mentionate de catre Mioara Roman cu detalierea modalitatii de frecventare si a sistemului de admitere.

3. Precizarea relevantei lungimii trenei si clarificarea aspectelor privind corelatia dintre operatia Oanei si braul cu “pietricele”. Nu de alta, dar NIMENI nu a inteles nimic din aceste “argumentari”.

4. SCUZE PUBLICE din partea mea, Iulia Albu, fashion editor si studenta UNARTE si a parintilor mei, ca umili contribuabili la bugetul de stat si simpli cetateni ai acestei tari care NU au avut nicio secunda “SANSA” si “nefericirea” de a trebui sa PLATEASCA studiile fiicei lor in afara tarii in vremea cand cele 2 fiice ale domniei sale isi petreceau studentia in afara tarii beneficiind de multiplele oportunitati oferite de pozitia politica a tatalui lor.

Cu drag, INTOTDEAUNA ACEEASI Iulia Albu”, a scris ea.

ARTICOLE SIMILARE

Ce frumoasa e azi fetita din “Numai Iubirea”! Galerie FOTO!

Imagini emoţionante cu un tată şi fiica sa devenite virale!

Loredana Groza, schimbare ULUITOARE de look! Vedeta a renuntat la plete!

Coca Cola by Manolo Blahnik

realitatea

Trucuri psihologice care te ajută să cheltuiești mai puțini bani atunci când faci cumpărături

Andreea Damian

Frische, noua brutarie si patiserie premium online

Scrie un comentariu