Home > Lifestyle > Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!

Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!

Iulia Albu i-a raspuns Mioarei Roman, dupa ce mama Oanei Roman a poreclit-o “Doamna Gaina”. Fashion-editorul a comentat in stilu-i caracteristic declaratiile facute de fosta doamna Roman.

Mioara Roman a atacat-o pe Iulia ca sa isi apere fiica, rochia ei de mireasa fiind desfiintata de criticul de moda care are rubrica saptamanala la WOWBiz.

“Având în vedere afirmaţiile stimabilei doamne Mioara Roman în ceea ce mă priveşte, se impun următoarele:

1. Din moment ce eu în opinia dânsei sunt “Doamna Gaina” o rog respectuos si cu cea mai mare seriozitate să le încadreze în specia potrivită si pe fiicele dumneaei Catinca Roman si Oana Roman.

2. Publicarea unei copii a diplomei de absolvire de către Catinca Roman a instituţiei mentionate de catre Mioara Roman cu detalierea modalitatii de frecventare si a sistemului de admitere.

3. Precizarea relevantei lungimii trenei si clarificarea aspectelor privind corelatia dintre operatia Oanei si braul cu “pietricele”. Nu de alta, dar NIMENI nu a inteles nimic din aceste “argumentari”.

4. SCUZE PUBLICE din partea mea, Iulia Albu, fashion editor si studenta UNARTE si a parintilor mei, ca umili contribuabili la bugetul de stat si simpli cetateni ai acestei tari care NU au avut nicio secunda “SANSA” si “nefericirea” de a trebui sa PLATEASCA studiile fiicei lor in afara tarii in vremea cand cele 2 fiice ale domniei sale isi petreceau studentia in afara tarii beneficiind de multiplele oportunitati oferite de pozitia politica a tatalui lor.

Cu drag, INTOTDEAUNA ACEEASI Iulia Albu”, a scris ea.

Articole asemanatoare
iulia albu si mihai albu
Cât a stat departe Mihai Albu de fiica lui și din cauza cui
iulia albu
Iulia Albu, gest controversat în ziua în care designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani
Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell
IULIA ALBU recunoaste: “Sunt o femeie urata!”

Comenteaza acest articol

Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!

by   1 min
0