Tabu
Image default
lifestyle

De la gaina la cocos: IULIA ex-ALBU are un nou iubit! Iese din criza?

Dupa divort, Iulia intrase in criza. Acum, aparent, lucrurile promit sa se indrepte. Cancan.ro a aflat cine este noul iubit al Iuliei Albu! Omul e italian, se numeste Antonio, are 40 de ani si e prieten apropiat al familiei Amato (patronii firmelor Gucci si Celini), la randul lor prieteni de familie cu Iulia si Mihai Albu.
Familiile Albu si Amato se frecventau si devenisera prieteni. Este vortba despre cuplul format din romanca Amalia si italiano-olandezul Alessandro Amato, patron ai firmelor Gucci si Celini din Romania, care legasera o relatie apropiata cu creatorul de pantofi si sotia acestuia.
Se pare, insa, ca dupa divortul de Albu, Iulia s-a apropiat mai mult de cei doi Amato si a continuat sa iasa cu ei, dar si cu un bun prieten al acestora, un italian “inaltut, slabut si cu parul lung, pe care il poarta prins in coada” – dupa descrierea surselor noastre.
Intre tanara divortata Iula si italianul de 40 de ani – care este, se pare, angajat al ambasadei din Romania a tarii lui, s-a infiripat o idila. Cei au fost vazut recent impreuna, pregatind o sedinta foto chiar in fata unuia dintre magazinele Gucci, al prietenului Alessandro Amato. O mica recompensa, poate, o “reclama mascata”, in semn de recunostinta ca le-a facut lipeala.S-au dus apoi in parc, cu fetita Iuliei si a lui Mihai, si au desavarsit sedinta foto, intr-un cadru prietenos.
Inainde de asta, Iulia si italianul se intalnisera singuri cu doar trei zile inainte de divortul ei, “de tatonare”, moment in care decisesera, cel mai probabil, sa incerce o relatie.

ARTICOLE SIMILARE

Gay Travel. Călatorind prin Europa: Frankfurt

realitatea

Victoria Beckham: David arată de toată jena!

realitatea

ROXANA VANCEA se apropie de KELLY BROOK! Iata POZELE!

realitatea

Reîntoarcerea spectaculoasă a Tinei Turner

realitatea

MICHELLE OBAMA anunta triumful lui “Argo” la Oscar!

Noi dezvăluiri în cazul concurentului de la “Dansez pentru tine” care şi-a dat iubita afară din casă

1 comentariu

bobi 4 April 2013 at 22:58

Da, a mers cu gaina pana a divortat si probabil ca a mancat-o drept multumire

Răspunde

Scrie un comentariu