Home > Lifestyle > IULIA IONESCU – noi contradictii & dezvaluire incredibila! ASTA vroiau unii sa ascunda!

IULIA IONESCU – noi contradictii & dezvaluire incredibila! ASTA vroiau unii sa ascunda!

manastirea_sihastria_rarauluiiulia

“Povestea Iuliei Ionescu, plecată de la Bucureşti să se călugărească în  Moldova sună romantic şi adolescentin. Să-l descoperi pe Dumnezeu, să-i dedici  viaţa, să fii mireasa lui Hristos…
Sună bine, însă nu şi legal. La 15 ani  nu ai voie să te căsătoreşti nici măcar cu un bărbat în carne şi oase. La 15 ani  nu ai discernamântul necesar pentru a-ţi dedica viaţa cuiva. La 15 ani, singurii  care te pot îndruma sunt părinţii tăi. Nu confesorul şi nici diriginta.  Părinţii.
Dar dincolo de asta, povestea pute”, considera LUCIAN MANDRUTA.

“Să reluăm faptele: fata a plecat din Bucureşti miercuri seară. A reapărut  sâmbătă, îmbrăcată în călugăriţă, la Suceava.
La Suceava, există  informaţii că a fost dusă la tren de un călugăr. Informaţii iniţiale pe care  cineva încearcă acum să le scoată de pe piaţă. Nu m-ar mira ca şi şeful de la  CFR să-şi retragă declaraţia. Pentru ca cineva în sutană să iasă bine.
Şi  totuşi, nu pot să nu pun câteva întrebări: Unde a fost fata atâtea zile?  Miercuri noapte în tren, să zicem. Dar totuşi, unde a dormit joi? Vineri noapte?  Unde? Pe stradă? Nu cred, e frig în Moldova. La un hotel? Ar fi fost găsită. La  vreun prieten? Nu are unul nici măcar la Bucureşti.
Nu, părerea mea e că  a mers la sigur, la o mănăstire. Şi că acum se depun toate eforturile ca fata să  nu povestească nimic şi totul să fie muşamalizat”, scrie Mîndruţă.

Intre timp, misterele dispariţiei Iuliei Ionescu încep să se dezlege. Fata s-a ascuns la  Mănăstirea Sihăstria Rarăului din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, iar  călugărul care a condus-o la gară provine din acest lăcaş de cult.

Stareţul Ioan Larion Neagoe a recunoscut în faţa poliţiştilor că a găzduit-o  pe fugara Iulia.

“Îmi pare c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Îmi  pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia  fetei”, a regretat preotul Ioan Larion Neagoe, potrivit adevarul.ro.

IULIA IONESCU. Adusă la Bucureşti de Poliţie, după ce a fost  găsită într-un tren venind de la Suceava, Iulia Ionescu le-a dat anchetatorilor  o declaraţie scrisă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, înainte de a fi  predată familiei. Fata a declarat că a stat la o mănăstire din judeţul Suceava  şi că intenţiona să vină acasă cu trenul în care a fost găsită. Ea a mai  precizat că a fost găsită în tren de poliţişti, potrivit surselor citate.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat,  sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că, în urma verificărilor făcute după găsirea  Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă că fata ar fi fost  la vreo mănăstire din judeţul Suceava. Potrivit lui Stoica, poliţiştii din  Suceava au verificat în ultimele două zile toate mănăstirile şi chiar biserici  din judeţ şi nu au găsit-o pe adolescentă la niciuna dintre ele.

Pe de altă parte, Cornel Grigoriciuc, şeful trenului în care a fost găsită  fata, a declarat că adolescenta, îmbrăcată în straie călugăreşti, a fost  însoţită în gara Suceava de un bărbat, şi el îmbrăcat în haine monahale.  Potrivit sursei citate, fata s-a dezbrăcat de aceste straie înainte să urce  singură în tren, rămânând în haine civile – pantaloni şi o jachetă neagră, ea  urcând apoi singură în tren, Şeful de tren a spus că, în momentul în care a  ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a  recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit  agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti.

IULIA IONESCU avea bilet pe ruta Suceava – Bucureşti, care  i-a fost cumpărat de către călugăr la casa de bilete din gara Suceava, a  declarat Florin Catană, şeful Poliţiei TF Suceava. “S-a eliberat un bilet la  ghişeu pentru un bărbat în haine monahale. Nu s-a prezentat nicio fată la  ghişeu”, a spus Catană. Şeful de tren a mai spus că a anunţat Poliţia la 112  după ce a recunoscut-o pe fată, însă adolescenta a fost preluată imediat de o  patrulă a Poliţiei Transporturi, aflată în trenul respectiv.

Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 17 aprilie!

Loading...

Comenteaza acest articol

IULIA IONESCU – noi contradictii & dezvaluire incredibila! ASTA vroiau unii sa ascunda!

by realitatea   3 min
0