Tabu
LIFESTYLE What's hot

IULIA IONESCU: “Nu scapati de mine!”

iulia ionescu 15 aniIULIA IONESCU şi-a băgat familia în sperieţi acum mai bine de două săptămâni, când, fără să anunţe, a luat calea mănăstirilor din Moldova, unde s-a dus într-un pelerinaj. Fata a fost căutată patru zile neîncetat, iar în cele din urmă găsită în timp ce se urca în trenul care ar fi urmat să o aducă de la Suceava la Bucureşti. Dacă până acum toată lumea a aşteptat ca adolescenta, cu rezultate extraordinare la învăţătură, să explice care au fost motivele care au împins-o să ia această decizie. Fata a dat primul semn de viaţă pe Facebook, unde le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că este bine şi că a rămas aceeaşi fire optimistă pe care aceştia o ştiau.

“Până azi (n.red. – 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!”, a scris eleva pe profilul său de Facebook.

Iulia Ionescu, elevă olimpică la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută pe 12 februarie. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei,  au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat în staţie, la Suceava.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/iulia-ionescu-eleva-olimpica-fugita-de-acasa-primele-declaratii-483257.html#ixzz2uJnIifIk

ARTICOLE SIMILARE

Gestul impresionant pe care Monica Gabor l-a facut în SUA pentru mama ei

Scaunul-ou împlinește 50 de ani

realitatea

OFICIAL! Mircea Solcanu a plecat de la Acasă TV

Cum ne luptam cu emotiile negative?

realitatea

Regina ține o fotografie nemaivăzută cu Harry și Meghan în sufrageria de la Buckingham

Andreea Damian

Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?

Andreea Damian

Scrie un comentariu