Home > Agenda > IULIA MLADIN – asistenta sexy a lui Mircea Stoian?

IULIA MLADIN – asistenta sexy a lui Mircea Stoian?

Se pare ca Mircea Stoian s-a aliniat tendintelor din domeniul audiovizualului si si-a luat o asistenta pentru noul sau proiect de emisiune. Cum peste tot se cauta asistente sexy, Stoian este mai presus luandu-si o asistenta cu titlu de miss, nimeni alta decat Miss Facebook Romania, Iulia Mladin.
Cei doi au fost vazuti socializand intens la un eveniment monden zilele trecute, dupa care au plecat sa ia masa in oras. Miss Facebook a postat pe un site de socializare o poza cu ei doi insotita de comentariul ”La discutii despre un nou proiect de emisiune cu Mircea Stoian!”, afirmatie ce lasa loc de interpretari si speculatii. Iulia Mladin se afla la a doua experienta in domeniul audiovizualului, focoasa satena fiind o vreme partenera de platou a lui Alex Velea la emisiunea Cuplul Perfect.
Mircea Stoian a plecat din trustul Intact si pregateste o emisiune noua cu un format atractiv in care va fi prezentator si realizator. Vedeta de televiziune pastreaza insa secrete detaliile legate de postul de televiziune unde se va difuza noul sau proiect si toate aspectele ce tin de formatul emisiunii.
Articole asemanatoare
E o pasăre? E un delfin? Nu! E Iulia Mladin pe flyboard!
Cuplata cu un antrenor exotic: Miss Facebook, Iulia Mladin!
ANA, sotia lui VELEA, este disperata! Galerie FOTO cu frumoasa mulatra!
MISS FACEBOOK, Iulia Mladin, seminud in sauna! FOTO!

Comenteaza acest articol

IULIA MLADIN – asistenta sexy a lui Mircea Stoian?

by   1 min
0