Home > What's hot > IULIA TIMOSENKO – batuta in inchisoare! FOTO / Angela Merkel: Germania boicoteaza CE Fotbal din Ucraina

IULIA TIMOSENKO – batuta in inchisoare! FOTO / Angela Merkel: Germania boicoteaza CE Fotbal din Ucraina

Iulia Timoşenko, cea mai frumoasa femeie din politica mondiala, care ispăşeşte o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru abuz de putere, a fost bătută, la colonia penitenciară Kacianovskaia din Harkov (est), a anunţat un lider al opoziţiei, relatează Itar-Tass în pagina online.

“Comisarul pentru Drepturile Omului Nina Karpaceva a anunţat public că reprezentantul său a vizitat-o marţea trecută pe condamnată, fără să anunţe. S-a confirmat că fostul premier avea urme de lovituri pe corp”, a declarat miercuri Arseni Iaţeniuk, liderul Partidului Frontul Schimbării (de opoziţie).

Karpaceva a solicitat procurorului general al Ucrainei să declanşeze cercetări penale şi să îi concedieze pe cei care au utilizat forţa fizică împotriva lui Timoşenko, în timp ce au transferat-o de la închisoare la spital. De asemenea, ea a insistat ca directorul serviciului penitenciar să dispună ca fostului premier să i se furnizeze de urgenţă asistenţă medicală, în concordanţă cu decizia Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

Vinerea trecută, Iulia Timoşenko a intrat în greva foamei, în semn de protest, după ce a fost lovită de gardieni din închisoare.

Avocatul acesteia, Serghei Vlasenko, a declarat că a văzut “vânătăi” pe corpul lui Timoşenko. “Greva foamei în care a intrat Timoşenko reprezintă protestul ei faţă de ceea ce se petrece în ţară şi ceea ce i s-a întâmplat ei personal în închisoare”, a spus avocatul.

Într-o scrisoare pe care i-a înmânat-o avocatului său, Timoşenko a afirmat că a fost luată cu forţa la spital, de către gardieni din închisoare. Aceştia au tras-o afară din pat, iar atunci când a încercat să se apere ea a fost lovită în stomac şi a leşinat, potrivit Itar-Tass. Serviciul penitenciar ucrainean a negat aceste acuzaţii.

Mai multe detalii pe www.gandul.info

ULTIMA ORA: Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a anuntat ca nationala Germaniei va boicota turneul final al Campionatului European de Fotbal, care urmeaza sa se desfasoare in Ucraina si Polonia daca Iulia Timosenko nu va fi eliberata imediat din inchisoare!

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
IULIA TIMOSENKO s-a intors la Kiev!

Comenteaza acest articol

IULIA TIMOSENKO – batuta in inchisoare! FOTO / Angela Merkel: Germania boicoteaza CE Fotbal din Ucraina

by   1 min
0