Home > Vedete > IULIA VANTUR are un iubit nou – DAN CIRCARU

IULIA VANTUR are un iubit nou – DAN CIRCARU

Dupa despartirea de Marius Moga, Iulia Vantur a gasit un alt barbat de care sa se indragosteasca.
Conform revistei Spy, aceasta este acum intr-o relatie cu afaceristul Dan Alexandrescu Moreno, cunoscut in lumea mondena drept Dan “Circaru”.
La jumatatea verii trecute, Iulia Vantur si Marius Moga si-au spus “adio”. De atunci, vedeta a luat o pauza la capitolul relatii amoroase, preferand sa se reculeaga in India, sa colectioneze plante de apartament, sa joace intr-o piesa de teatru sau sa se apuce de kangoo jumps.
Acum insa se pare ca a reintrat in joc, iar noul ei iubit este Dan Moreno. Numele acestuia a mai aparut in presa intr-un scandal sexual, cand iubita lui Viorel Catarama de la acea vreme, Adela Surugiu, era banuita ca l-ar fi inselat pe acesta din urma cu Circaru.
Acesta este un roman care s-a mutat de ceva vreme in Statele Unite, mai exact in orasul Miami. Barbatul are in ingrijire in America cateva dintre cluburile unor foarte cunoscuti oameni de afaceri romani. In scurt timp, acesta a devenit foarte cunoscut si a si capatat o porecla pe masura: „Motociclistul”, datorita pasiunii sale pentru bolizii pe doua roti.


Loading...

Comenteaza acest articol

IULIA VANTUR are un iubit nou – DAN CIRCARU

by   1 min
0