Tabu
Image default
PEOPLE

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India

Românca noastră plecată peste mari și țări în India, acolo unde are o carieră în film și muzică și stă alături de Salman Khan, starul filmelor de la Bollywood, împlinește pe 24 iulie frumoasa vârstă de 40 de ani. Tabu vă spune cum s-a făcut remarcată Iulia Vântur în India, acolo unde are o relație cu Salman Khan.

În ultima vreme Iulia Vântur alături de Salman Khan sunt izolați în ferma acestuia din Panvel, unde s-au retras alături de membrii familiei. Dar românca noastră se simte bine acolo, unde se fotografiază și filmeză în ferma iubitului ei. Dar puțini știu cum s-au cunoscut ea și starul indian, pe vremea când românca noastră avea o relație cu compozitorul Marius Moga. Cupidon i-a săgetat pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala

iulia-vantur-si-salman-khan
iulia-vantur-si-salman-khan

Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga, care, culmea ironiei, i-a făcut cunoştinţă vedetei cu actorul indian. Marius l-a ajutat pe Salman să obţină drepturile de autor pentru folosirea unei piese cântate de Cleopatra Stratan, care se numeşte «La Betleem colo-n jos». După întâlnirea aceea de la Dublin, Vântur a ales să petreacă, de una singură, o vacanţă prelungită pe meleaguri indiene. Se despărţise de Moga, iar relaţia cu Salman devenea realitate. Un an mai târziu Salman vine în România și filmează iar Iulia i-a fost ghid. În 2014 Iulia filmează în India câteva secvențe pentru filmul “O Teri”. Restul e istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Înmormântarea prințului Philip. Regina încalcă protocolul pentru a-l salva pe Harry

Andreea Damian

Cardi B este primul rapper de sex feminin cu două hit-uri pe primul loc în topul Billboard

realitatea

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră

Andreea Damian

Tom Cruise și Nicole Kidman, din nou împreună!

Andreea Damian

Prințul Harry, decizia care o va înfuria pe Regină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu