Tabu
Image default
PEOPLE

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India

Românca noastră plecată peste mari și țări în India, acolo unde are o carieră în film și muzică și stă alături de Salman Khan, starul filmelor de la Bollywood, împlinește pe 24 iulie frumoasa vârstă de 40 de ani. Tabu vă spune cum s-a făcut remarcată Iulia Vântur în India, acolo unde are o relație cu Salman Khan.

În ultima vreme Iulia Vântur alături de Salman Khan sunt izolați în ferma acestuia din Panvel, unde s-au retras alături de membrii familiei. Dar românca noastră se simte bine acolo, unde se fotografiază și filmeză în ferma iubitului ei. Dar puțini știu cum s-au cunoscut ea și starul indian, pe vremea când românca noastră avea o relație cu compozitorul Marius Moga. Cupidon i-a săgetat pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala

iulia-vantur-si-salman-khan
iulia-vantur-si-salman-khan

Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga, care, culmea ironiei, i-a făcut cunoştinţă vedetei cu actorul indian. Marius l-a ajutat pe Salman să obţină drepturile de autor pentru folosirea unei piese cântate de Cleopatra Stratan, care se numeşte «La Betleem colo-n jos». După întâlnirea aceea de la Dublin, Vântur a ales să petreacă, de una singură, o vacanţă prelungită pe meleaguri indiene. Se despărţise de Moga, iar relaţia cu Salman devenea realitate. Un an mai târziu Salman vine în România și filmează iar Iulia i-a fost ghid. În 2014 Iulia filmează în India câteva secvențe pentru filmul “O Teri”. Restul e istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Andreea Damian

Fiica lui Beyonce, Blue Ivy, nominalizată la Premiile Grammy la doar 8 ani

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Primul lucru pe care Oprah, Regina și alte personalități de succes îl fac dimineața

Andreea Damian

Elton John, pierderi financiare uriașe din cauza pandemiei. A fost nevoit să renunțe la trupă

Andreea Damian

Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air

Andreea Damian

Scrie un comentariu