Tabu
PEOPLE Slider

Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta

iulia vantur sexy

Fosta prezentatoare TV în România a plecat în India, la Bollywood, unde a devenit actriţă şi cântăreaţă. Însă în ultima vreme Iulia Vântur are proiecte numai în Londra, unde s-a pozat recent şi alături de mama ei cu care s-a întâlnit după o perioadă mai lungă. Zilele trecute cele două s-au pozat în mai multe locuri din capitala Angliei. Probabil că vedeta are noi proiecte în Londra şi de aceea stă mai mult acolo.

Iulia la filmari
Iulia la filmari

Anul trecut Iulia a filmat pentru serial de acţiune “Jack Stall Dead”, filmat şi produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox. Vedeta din România a jucat rolul unei agente secrete de top, Jo, care lucrează pentru cea mai mare agenţie secretă a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesionişti ai lumii pentru a soluţiona cazuri importante.

iulia vantur cu mama la londra
iulia vantur cu mama la londra

“Jo, personajul pe care îl intruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenatată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombatut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţionala!”, şi-a descris Iulia Vântur personajul.

Iulia vantur in serialul filmat la londra
Iulia vantur in serialul filmat la londra

Vântur s-a antrenat fizic mult, a învăţat tehnicile de luptă specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producţii precum “Mission Impossible”, “Dunkirk” sau “Spiderman”. “M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară şi dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineaţa devenise un mare task pentru mine. Am descoperit muşchi în corpul meu de care nu aveam habar.

iulia vantur la londra
iulia vantur la londra

Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depăşesc limitele, să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina şi un munte de motivaţie. A fost o adevărată lecţie. Aşteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. Faptul că profesionişti de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecţionez şi să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potriveşte”, a povestit Iulia Vântur. Vedeta mai are două proiecte de terminat în India, “Laila Manju” şi Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”.

ARTICOLE SIMILARE

Femei puternice care au schimbat lumea modei

Andreea Damian

Prima zonă a corpului pe care o speli la duș spune multe despre personalitatea ta

Andreea Damian

Descopera machiajul perfect pentru ochii verzi

realitatea

Irlanda furioasă: chiloții tanga ai unei victime violată considerați “dovadă de consimțământ”

realitatea

Zi importantă pentru fiul cel mare al lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Această poșetă minusculă este noua senzație în 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu