Home > Agenda > stiri > IULIA VANTUR s-a intors in Romania …singura! Ce a declarat

IULIA VANTUR s-a intors in Romania …singura! Ce a declarat

Dupa doua luni petrecute in India si nenumarate speculatii cum ca ar fi devenit deja sotia celebrului actor de la Bollywood Salman Khan, Iulia Vantur a revenit in Romania.
S-a intors la fel de radioasa cum o stim. Pe chip nu i se citeste… starea civila, pe care toata lumea arde de nerabdare s-o afle. Iulia a facut insa primele declaratii, in exclusivitate pentru cancan.ro.
In cele doua luni cat a stat in India, presa – si-a noastra, si-a lor – a dat in clocot. Ajunsa din nou pe taram romanesc, Iulia ne mai lasa sa fierbem putin. “Vezi, nu am nimic pe deget. Nu m-am casatorit cu nimeni, asta e singura declaratie pe care pot sa o dau”.Casatorita sau nu, Iuliei i-a priit plimbarea, si pastreaza misterul. Deocamdata nu confirma, dar nici nu infirma sumedenia de zvonuri carora le-a dat apa la moara sederea ei prelungita in India. De exemplu, ca acolo i s-ar fi oferit si sansa unei cariere in cinematografie. Se tot vorbeste ca va aparea intr-un film la Bollywood, chiar alaturi de Salman Khan.Tot el se spune ca ar fi rasfatat-o ca pe o printesa. Pe langa penthouse-ul in care ar fi locuit alaturi de starul indian, acesta i-ar fi oferit si un apartament intr-un complex rezidential de lux. In plus, au mai scris ziarele, Iulia Vantur ar fi avut parte de mai multe experiente inedite alaturi de Salman: a scos-o la vanatoare, iar apoi la picnic in mijlocul padurii.
Articole asemanatoare
Iulia-Vantur
Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India
iulia vantur
Iulia Vântur, experiențe extraordinare la ferma din India
iulia vantur sexy
Ce mesaj i-a transmis Iulia Vântur tatălui ei direct din India
iulia-vantur-si-salman-khan
Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată

Comenteaza acest articol

IULIA VANTUR s-a intors in Romania …singura! Ce a declarat

by   1 min
0