Home > Agenda > stiri > Iulia Vântur, iubita actorului Salman Khan! Isterie la Bollywood!

Iulia Vântur, iubita actorului Salman Khan! Isterie la Bollywood!

Presa din India fierbe zilele acestea, deoarece cel mai iubit actor de la Bollywood, Salman Khan, și-a făcut apariția recent în compania unei blonde, despre care jurnaliștii susțin că ar fi chiar românca Iulia Vântur.

Nebunia a început marți, când în ziare au apărut poze cu actorul Salman Khan, unul dintre cei mai îndrăgiți la Bollywood, distrându-se de mama focului cu o blondă la Taj Lands End, în Bandra. Jurnaliștii au identificat-o pe tânăra din compania actorului drept românca Iulia Vântur.

”Relația dintre star și româncă a devenit extrem de serioasă. Salman se întâlnește cu Iulia de un an de zile și deja nu mai face eforturi pentru a o ține departe de ochii lumii”, scrie unul dintre zairelele indiene, în pagina electronică.

Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Kham în 2011, în timpul unei călătorii în India și încă de atunci s-ar fi speculat că frumsuețea mioritică ar avea o relație cu actorul indian. Prezentatoarea a infirmat imediat însă zvonurile, spunând că îl admiră pe Salman Khan, dar că nu are nici o relație cu el.

Articole asemanatoare
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
IULIA VANTUR in stare de soc! Ce a patit in India!
Adio, IULIA VANTUR! Ce spune Marius Moga despre iubita sa

Loading...

Comenteaza acest articol

Iulia Vântur, iubita actorului Salman Khan! Isterie la Bollywood!

by   1 min
0