Home > Agenda > stiri > IULIA VANTUR s-a mutat cu Salman Khan pe malul oceanului

IULIA VANTUR s-a mutat cu Salman Khan pe malul oceanului

Iulia Vântur (33 de ani) e pe cai mari în India. Presa locală tocmai a anunţat că frumoasa blondină a primit în dar de la iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan (47 de ani), un luxos apartament în Mumbai, la malul oceanului
Oricât ar refuza să confirme relaţia de dragoste dintre ea şi starul indian Salman Khan, Iulia Vântur e dată zilnic de gol de presa indiană. Ieri, un site binecunoscut a anunţat că, după ce românca noastră a stat câteva săptămâni în casa părinţilor actorului, acum acesta i-a făcut cadou un apartament în valoare de 200.000 de dolari, într-o zonă foarte bună din Mumbai, Bandra, pe bulevardul Carter, pe malul Oceanului Indian. Tot în urmă cu câteva săptămâni, cel mai iubit actor din India – a cărui avere depăşeşte 200 de milioane de dolari – i-a oferit prezentatoarei TV şi un autoturism Mini Cooper, ca să se poată plimba în voie când el e la filmări. Conform aceleiaşi surse locale, reşedinţa lui Salman şi a părinţilor săi e la câteva zeci de metri de noul cuibuşor de nebunii al cuplului îndrăgostit. Suprinzător este faptul că, deşi Khan e extrem de bogat, blocul de apartamente în care stă acesta arată ca oricare altul din cartierele Mumbaiului. Deosebirea apare însă la interior, întrucât în casa actorului domneşte luxul în care se desfată, de altfel, şi Iulia. Acum, cei doi îşi vor trăi iubirea departe de ochii curioşilor, într- un apartament spaţios şi luxos. Presa locală speculează şi pe seama faptului că luna aceasta, pe 24, e ziua Iuliei, şi că apartamentul ar constitui un cadou pentru împlinirea celor 33 de ani.
Înainte să se mute cu renumitul ei iubit în noul apartament de fiţe de pe malul Oceanului Indian, Iulia Vântur a stat împreună cu acesta tot într-un bloc de lux, doar că amândoi erau nevoiţi să suporte şi prezenţa părinţilor lui. De remarcat că blocul cu pricina era deţinut în totalitate de Salman, el mutându-şi aici toate rudele! În fotografiile alăturate vă prezentăm câteva detalii ale încăperilor luxoase în care s-a lăfăit şi Iulia în perioada în care a locuit cu părinţii lui Salman Khan.

Mai mult: Salman Khan şi frumoasa Iulia Vântur s-au mutat, în sfârşit, împreună – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
IULIA VANTUR s-a maritat in secret cu SALMAN KHAN!?! Uite dovada!
IULIA VANTUR are probleme mari in India!
IULIA VANTUR – ceruta de nevasta de SALMAN KHAN?

Comenteaza acest articol

IULIA VANTUR s-a mutat cu Salman Khan pe malul oceanului

by   1 min
0