Home > Slider > Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

Iulia Vântur

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur și starul bollywoodian Salman Khan formează cel mai bizar cuplu. Ba sunt împreună, ba sunt doar amici. Ce-i drept, presa i-a cuplat și i-a despărțit de-atâtea ori, încât nici nu știm ce să mai credem.

Și pentru că frumoasa Iulia Vântur nu a confirmat niciodată relația cu actorul indian, fanii tânjesc după orice indiciu care să-i dea de gol. Elli Avram, o actriță suedeză stabilită la Mumbai, a făcut publică prima imagine în care Iulia și Salman apar unul lângă celălalt. Din greșeală, susține presa din India, pentru că a șters-o imediat.

În imaginea postată pe contul ei de Instagram, o vedem pe Elli Avram pe care Salman Khan o îmbrățișează, iar alături de cei doi, se află și Iulia Vântur, care râde cu poftă. Se pare că Elli și Iulia sunt bune prietene, deoarece își fac fotografii împreună, pe care le pun pe rețelele de socializare.

https://www.instagram.com/p/Bh3VTqPjXL4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bh56zDzjhex/?taken-by=iulia.vantur

Paparazzi i-au surprins adesea împreună, dar cu toate acestea, starul de la Bollywood continuă să nege că este într-o relație și lasă să se înțeleagă faptul că este un burlac convins.

În ceea ce priveşte relaţia cu Salman Khan, speculată încă din 2012, dar despre care cei doi s-au ferit să vorbească public, vedeta a mărturisit pentru „Viva!“: „El a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este: «Munceşte în fiecare zi a vieţii tale». (…) Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest.“

Dar Iulia Vântur este foarte rezervată în ceea ce privește relația cu actorul indian. „Niciodată nu vorbesc despre asta (n.r. relația cu Salman Khan) pentru că țin la viața mea personală. Cred că viața personală trebuie păstrată neatinsă. Prin munca noastră ne expunem foarte mult, dar ceea ce este atât de intim și atât de personal în viața ta trebuie să rămână acolo doar pentru tine și pentru cei dragi ție. Acesta este motivul pentru care nu vorbesc despre asta. Sunt lucruri atât de prețioase încât îți dorești să le protejezi”, a mărturisit aceasta.

Articole asemanatoare
Iulia Vântur
Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu
iulia vantur sexy
Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea
iulia vantur sexy
Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

Comenteaza acest articol

Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

by Andreea Damian   1 min
0