Home > Slider > Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Iulia Vântur

În perioada în care toată lumea stă acasă vine o veste tristă de la Bollywood, acolo unde stă de ceva ani Iulia Vântur împreună cu iubitul ei, starul internațional Salman Khan. Româncă a publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare din care reiese că o persoană foarte dragă din familia starului indian a murit înainte de vreme dar nu din cauza coronavirusului ci din cu totul alte motive medicale.
Veste tristă pentru românca noastră care și-a făcut o carieră de actriță și cântăreață la Bollywood. Iulia Vântur (39 de ani) stă alături de Salman Kham (54 de ani) și este foarte tristă zilele acestea, ea publicând pe rețelele de socializare un mesaj trist. „După cum spuneai „cădem, nu reușim, dar apoi ne ridicăm, ne vindecăm, depășim” @ aaba81 Ai plecat prea devreme”, a scris Iulia pe contul său de Instagram. Cel care s-a stins este nimeni altul decât nepotul lui Salman Khan, Abdullah Khan un bărbat de 38 de ani și era un afacerist care s-a stins din cauza unui cancer pulmonar. Abdullah ar fi fost internat la un spital din Mumbai, cu câteva zile în urmă din cauza complicațiilor stării sale de sănătate, potrivit presei din India.

salman si nepotul

salman si nepotul

Acesta mergea foarte des la sala de forță și făcea exerciții astfek că s-a obosit foarte tare. Din păcate nepotul lui Salman suferea și de diabet și din cuaza complicațiilor și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. Mulți au comentat că acesta ar fi murit din cauza coronavirusului dar toată lumea a infirmat acest lucru. Actorul și familia lui sunt în doliu acum și trebuie să se pregătească de funerariile rudei lor care vor avea loc în următoarea perioada. Momentan toată lumea îl plânge pe Abdullah Khan și publică mesaje de regret și tristețe, mai ales că bărbatul s-a stins așa de tânăr. Iulia Vântur probabil că va dori să meargă și ea la înmormântare însă această a mărturisit că se află la vila de vacanță unde se relaxează, face sport și citește.

Articole asemanatoare
iulia vantur si salman khan
N-ai să crezi ce au făcut Iulia Vântur și Salman Khan în India în plină pandemie
iulia vantur
Cum a sărbătorit Iulia Vântur ziua pământului în India
iulia vantur sexy
Iulia Vântur s-a autoizolat în India. Ce spune vedeta despre criza din toată lumea
iulia vantur sexy
Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta

Comenteaza acest articol

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

by Tabu Tabu   1 min
0