Tabu
BEAUTY

IULIANA LUCIU nu recunoaste ca are silicoane! FOTO!

Mafia aux Etats unis : la police americaine confisquant et detruisant des stocks de Whiskey dans une distillerie d'alcool clandestine a l'epoque de la prohibition. Annees 1920 ©Farabola/Leemage
Nicoleta şi Iuliana Luciu se mândresc cu faptul că Mama Natură a fost darnică şi le-a dat câte un bust care depăşeşte 90 de centimetri. În urmă cu doi ani, Nicoleta şi-a pus silicoane, din motive lesne de înţeles: după ce a născut patru copii, sânii ei nu mai erau la fel de “vioi”. De partea cealaltă, Iuliana susţine că încă nu şi-a pus implanturi, pentru că e bine dotată de la natură. Însă ei i-a scăpat un indiciu: fotografiile mai vechi o trădează. Dacă acum Iuliana îşi lasă mai mereu să-i sară din decolteu imenşii sâni, în 2007, pe când avea 19 ani şi începea filmările la serialul “Inimă de ţigan” (care se redifuzează în prezent la Acasă TV), ea purta sutiene cu bureţi şi rareori decolteuri.
Modificarea evidentă a mărimii sânilor Iulianei a fost explicată, pentru Libertatea.ro, de medicul estetician Dana Miricioiu: “Un diagnostic cert de implant siliconic nu se poate pune decât prin efectuarea unei ecografii mamare. Însă din analiza fotografiilor se observă o diferenţă atât a volumului sânilor, cât şi a proiecţiei acestora. De asemenea, polul superior al sânilor este bine conturat. O mărire a sânilor se poate face şi prin injectarea unor substanţe (grăsime sau acid hialuronic special destinat acestei intervenţii). Mi-e greu să cred că această modificare a volumului sânilor este urmare a variaţiilor hormonale datorate vârstei”.
Iuliana Luciu a debutat în showbiz în 2005, când cânta în trupa Kyss, proiect al lui Dinu Maxer, fostul iubit al Nicoletei Luciu. În 2006 a început să joace în telenovele. Acum, Iuliana este asistenta Simonei Gherghe la emisiunea “Acces direct”, de la Antena 1. Însă bruneta vrea mai mult. Ea visează la o carieră de prezentatoare de ştiri. Din acest motiv s-a înscris la o şcoală de profil. Recent, Iuliana a avut ocazia să îşi vadă visul, fiind aleasă să prezinte temporar ştirile mondene la Antena 2.

ARTICOLE SIMILARE

Adio, diete! A fost descoperit secretul care topeste rapid grasimea de pe abdomen

Concediata pentru ca era frumoasa

Gwyneth Paltrow, cea mai frumoasă femeie din lume?

Backstage Beauty: Delpozo toamna-iarna 2014

Beauty Top – Cele mai reusite si mai nereusite aparitii la premiile Emmy

Frumuseţe toxică – Ce cosmetice să eviţi

Scrie un comentariu