Tabu
PEOPLE

Iuliana Marciuc eveniment special pentru lansarea unei cărți

iuliana marciuc

La exact 5 ani de la lansarea primului volmul al cărții ”Destine ca-n filme” la editura Neverland, prezentatoarea Iuliana Marciuc și Oana Georgescu lansează o nouă ediție a cărții cu același nume, cu noi subiecte, povești de viață și multe destine ca-n filme ale unor oameni speciali.
”Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea Destine ca-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu 7 ani, continuă să transmită povești de viață, care mai de care mai interesante și mai captivante, cu eroi adevărați, oricând modele pentru mine și pentru spectatori și cititori. Am învățat enorm de la toți cei pe care i-am intervievat, iar pe o parte dintre ei îi veți reîntâlni în paginile acestei cărți” – spune Iuliana Marciuc, realizatoarea și prezentatoarea acestei emisiuni de succes a canalului 2 de la televiziunea romana si cu o carieră de trei decenii tot acolo.

oana georgescuAm transpus în povești cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări, informații și cu o documentare atentă” – a menționat Oana Georgescu, scriitoare și jurnalistă. “Destine ca-n filme” este o emisiune despre oameni obișnuiți, dar și despre vedete, aflate la un moment dat în situații limită, neobișnuite, de multe ori puse în fața unui destin aproape implacabil, pe care l-au învins. Marele lor merit este acela că ei sunt învingătorii în fața destinului, prin determinare, voință, luptă pentru supraviețuire, tărie de caracter, credință și implicare! Într-o astfel de carte, textul trebuie să suplinească imaginea video, ilustrația, decorul și interviul propriu-zis cu protagonistul emisiunii; cititorul trebuie introdus în atmosfera locului filmării, apoi trebuie să îi faci cunoștință cu personajul și să redai în scris cât mai corect și natural, acele momente sau situații la care face referire subiectul emisiunii. De exemplu, a fost doepotrivă dificil și foarte emoționant să evoc acum personalitatea marii actrițe Stela Popescu, invitată în toamna lui 2016 să povestească despre <>, cu un an înainte de a ne părăsi pentru totdeauna…”. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 septembrie, in gradina televiziunii române, pe Scena Teatru TV din Grădina TVR . La eveniment vor participa autoarele, Iuliana Marciuc și Oana Georgescu, prietenii lor și majoritatea protagoniștilor cărții şi ai emisiunii – vedete și oameni obișnuiți cu povești de viață deosebite: Sanda Ladoși, Chef Joseph Hadad, Chris Simion Mercurian, Dr. Marek Vâlcu, Ioan Cărmăzan, Chef Nicolai Tand, Constantin Florescu, Marcello Bataglia, Irina Alionte, Adina Sima, Crina Lință, Alexandru Culcea ș.a. Alături de ei, alți eroi ai emisiunii vor fi prezenți la lansarea ce va fi urmată de o sesiune de autografe: Alexandru Arşinel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Dr. Radu Zamfir, magicianul Ștefan Simion, Ştefan Pelger, Cerasela Rogen.

ARTICOLE SIMILARE

Primele mașini ale doamnelor din familia regală britanică. A prințesei Diana a fost cea mai ieftină

Andreea Damian

Mircea Eremia și Moroșanu, colegi de serial

Tabu Tabu

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Katie Holmes reunește gașca Dawson’s Creek. Cum arăta actrița la primul ei rol

Andreea Damian

De la păpușa Barbie la Regina Latină, transformare șoc a lui Dominique în noul videoclip “Narcos”

Tabu Tabu

Celine Dion, schimbare radicală. A renunțat la părul lung și șaten, iar acum parcă a întinerit

Andreea Damian

Scrie un comentariu